ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Παίζουμε με το φαβορί της διοργάνωσης"

Τούντορ: "Παίζουμε με το φαβορί της διοργάνωσης"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ σχολίασε την κλήρωση των ομίλων του Europa League που φ[ερνει τον Δικέφαλο αντιμέτωπο με το μεγαθήριο Ντόρτμουντ, την Κράσνονταρ και τη Γκαμπάλα.

Ο Ίγκορ Τούντορ τοποθετήθηκε για την κλήρωση που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τη Ντόρτμουντ, την Κράσνονταρ και την Γκαμπάλα στους ομίλους του Euriopa League.O Κροάτης τεχνικός σε δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ανέφερε:

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης:
"Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και η Γκαμπάλα είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε".

Για το αν το πρόγραμμα θα παίξει το ρόλο του:
"Θα πρέπει να παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα τις δούμε και θα τις αναλύσουμε. Να δούμε τα στοιχεία τους . Μόλις συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα".

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχουν οι νέοι παίκτες σε ένα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ:
"Το θέμα δεν είναι αν είσαι νέος ή όχι. Το θέμα είναι αν είσαι ποδοσφαιριστής ή όχι, αν έχεις προσωπικότητα ή όχι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους".

Για το αν αγχώνεται για τη μεταγραφή του φορ:
"
Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι τη δουλειά και τα παιχνίδι. Τώρα πάμε στα Γιάννινα και θα πάμε για να κερδίσουμε".

"Περιμένουμε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην Τούμπα"

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League τοποθετήθηκαν και ο προπονητής Ντόρτμουντ, Τόμας Τουχέλ, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην έδρα του Δικεφάλου. Ο πρώτος συγκεκριμένα ανέφερε:

"Είναι ένας όμιλος που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς. Περιμένουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ",ενώ ο δεύτερος τόνισε: "Δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για την κλήρωση. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα στην έδρα του ΠΑΟΚ μας περιμένει μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ