ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Όχι τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός"

Τούντορ: "Όχι τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ ρωτήθηκε στην πατρίδα του για τους αγώνες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό και απάντησε με μία λιτή δήλωση.

Ενας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τόσο τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, όσο και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ.

Στο πλαίσιο δηλώσεών του στην Κροατία ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους ρωτήθηκε και για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στις 20 Οκτωβρίου.

Ο Τούντορ τόνισε ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κάποιους πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά "συνολικά δεν είναι τόσο πολύ καλύτερος από την Ντιναμό. Μπορεί, τελικά, να μην είναι σε θέση να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματά του στους δύο αγώνες", ενώ έχρισε ελαφρώς ως φαβορί την Ντιναμό.

Αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, την Χάιντουκ, που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα Κροατίας:

"Συγχαίρω τον προπονητή της ομάδας, τον Μπούριτς. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει, γνωρίζω πολύ καλά ότι η Χάιντουκ βρίσκεται κοντά στην Ντιναμό. Θεού θέλοντος, ίσως έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, αυτό θα ήταν το ωραιότερο πράγμα".

Σχετικά με την συνεργασία του με τον Μπερμπάτοφ σημείωσε:

"Εγώ και ο Ντίμιταρ έχουμε υπάρξει αντίπαλοι στο παρελθόν. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή και αυτό. Ειδικά όταν είσαι νέος προπονητής, αργά ή γρήγορα θα τύχει να συνεργαστείς με τέτοιου είδους παίκτες. Είναι μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ