ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ολυμπιακός, όχι Μπαρτσελόνα"

Τούντορ: "Ολυμπιακός, όχι Μπαρτσελόνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ φανέρωσε μεγάλο σεβασμό στην αξία του Ολυμπιακού, ωστόσο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πέρασε το μήνυμα ότι δεν είναι υπερομάδα.

Μαζί με την αγωνιστική γίνεται και η ψυχολογική προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ίγκορ Τούντορ μπορεί να δήλωσε στην κάμερα της NOVA " Τι να πεις για μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει μόνο μία ισοπαλία. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι …" , αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, όμως, μέσα στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες του θέλησε να τους στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα".Παράλληλα, στην ανάλυση που έκανε εστίασε σε δύο τομείς. Στις στημένες φάσεις και στο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο που οι "ερυθρόλευκοι" είναι ιδιαίτερα ικανοί.

Θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη είχε δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα, βασισμένη στο 4-2-3-1. Μπροστά από τον Βελλίδη στην άμυνα θα βρίσκονται (από δεξιά) οι: Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας. Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι ο Τζιόλης και ο Τσίμιροτ, στα άκρα θα παίξουν ο Μακ και ο Πέλκας, ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή και πίσω του θα κινείται ο Μπερμπάτοφ.

"Ξέρουμε τι σημαίνει ντέρμπι με Ολυμπιακό"

Από τους πιο έμπειρους παίκτες και εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε σημαντικές δηλώσεις στη NOVA με αφορμή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Κατερινιώτης μέσος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίκσεται ο Δικέφαλος. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αν έχουν βγει συμπεράσματα με καθαρό μυαλό για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο: “Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου είναι παρελθόν για μας. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα εντός έδρας. Το επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, σημαντικό, δυνατό παιχνίδι. Γενικότερα ακολουθεί μία σειρά δυνατών και μεγάλης σημασίας παιχνιδιών. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια”.

Για το διάστημα ξεκούρασης που δόθηκε στους παίκτες: “Ήταν σημαντικό όχι μόνο για το ματς του Σαββάτου που πέρασε. Η ομάδα είχε συνεχή παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Είναι “φορτωμένη”, οπότε είναι αναγκαία η ξεκούραση για όλους”.

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί: “Προφανώς δεν είμαστε και στο καλύτερο σημείο της χρονιάς σαν ομάδα;. Γενικά δεν υπάρχει ηρεμία, αυτό όμως διορθώνεται και μπαίνει σε ένα σωστό δρόμο με τα θετικά αποτελέσματα. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές και το τιμ, είμαστε αυτοί που πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο”.

Για τους πολλούς τραυματισμούς: “Λογικό ή παράλογο δεν ξέρω αν είναι αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα είναι δυσάρεστο να χάνονται παίκτες λόγω τραυματισμών. Δεν είναι το καλύτερο. Τους λόγους γιατί συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να τους αποσαφηνίσεις ακριβώς, ίσως είναι πολλοί, αλλά δεν είναι και δική μου δουλειά να τους βρω. Οπότε, όσοι παίκτες είμαστε διαθέσιμοι πρέπει να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Όποιος τραυματίζεται είναι το χειρότερο. Καλό είναι να επανέλθει γρήγορα”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δώσει δύσκολα παιχνίδια φέτος, οπότε κι αυτό είναι ένα ακόμη. Είπα και πριν ότι είναι μία σειρά αγώνων που δεν μπορούμε να είμαστε εφησυχασμένοι ή χαλαροί. Προφανώς είναι ένα δυνατό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο τον Ολυμπιακό, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Αλλά για μας τους παίκτες είναι ένα; ακόμη παιχνίδι,. Μετά έχουμε τον Πανιώνιο, άλλο ένα δύσκολο ματς, μετά άλλο παιχνίδι, οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να το ξεχωρίζουμε σαν κάτι το ιδιαίτερο”.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ