ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ο καλύτερος ήταν ο Μακ και έφυγε..."

Τούντορ: "Ο καλύτερος ήταν ο Μακ και έφυγε..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ με δηλώσεις του στην Ιταλία προειδοποιεί τη Φιορεντίνα για τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει την απουσία του Ρόμπερτ Μακ.

Ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" απευθύνθηκε στον Ίγκορ Τούντορ για να αντλήσει πληροφορίες για τον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε αρχικά: "Σε σχέση με πέρυσι άλλαξε κάποιους παίκτες και έχει έναν νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Βλάνταν Ίβιτς. Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για τη Φιορεντίνα στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα εκεί. Πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά με την Ντόρτμουντ.

Οι «βιόλα» είναι ισχυρότεροι από τον ΠΑΟΚ και είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ. Ο Σόουζα κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν προλάβαμε να παίξουμε μαζί στη Γιουβέντους, αλλά συναντηθήκαμε μόνο σε αγώνες των βετεράνων. Είναι όμως ένας προπονητής με εξαιρετικές ιδέες, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ πολύ. Ξέρει ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό".

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, θυμήθηκε τον Μακ που επί των ημερών του ανέβασε πολύ την παραγωγικότητά του σε γκολ και πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ: "Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο καλύτερος που είχε έφυγε. Αυτός ήταν ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα".

Αποκάλυψε, τέλος, την επιθυμία του να αναλάβει μία ομάδα στην Ιταλία: "Πρέπει να σώσουμε την ομάδα (σ.σ Καραμπούκσπορ την οποία προπονείται φέτος). Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι καλό και αποτελεί μια πρόκληση. Είναι καλά εδώ στην Τουρκία αλλά αργά ή γρήγορα θα ήταν όμορφο να έρθω ξανά στην Ιταλία…".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ