ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ο διαιτητής να μην είναι όπως στο ματς με την Άντερλεχτ"

Τούντορ: "Ο διαιτητής να μην είναι όπως στο ματς με την Άντερλεχτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό κάνοντας σχόλιο για την διαιτησία.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ίγκορ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός είπε:

Για το η ομάδα που αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα,του θύμισε τον καλό ΠΑΟΚ του ξεκινήματος της σεζόν:

"Ευχαριστώ για το καλό σχόλιο. Κάναμε ένα καλό ματς και ήμασταν πιο καλοί στο θέμα της ενέργειας και του πάθους. Ναι, μου θύμισε στοιχεία που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Μεγαλώνουμε σαν ομάδα στο θέμα της ενεργητικότητας και του πάθους στο να να πρεσάρουμε και αυτό είναι σημαντικό".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο ώριμος στο παιχνίδι του:

"Έχουμε νεανική ομάδα που δεν είναι εύκολο να παίζει με πίεση όπως γίνεται στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα. Αυτή η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Οι παίκτες θα χρειαστούν όμως κάποια χρόνια. Αυτή η ομάδα μετά από δύο χρόνια, θα είχε καθαρίσει το ματς εύκολα.

Γι' αυτό ήμουν κάπως αγχωμένος στο 1-0. Για παράδειγμα ο Πέλκας που είναι πολύ καλός, σκοράρει και βοηθά στις ασίστ και είμαι ευχαριστημένος από αυτόν, μετά από δύο χρόνια θα μπορούσε να τελειώσει το ματς νωρίτερα".

Για τον Κίτσιου και για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό:

"Περιμένω περισσότερα από τον Κίτσιου. Ήταν καλός σήμερα αλλά περιμένω κι άλλα. Δεν ήθελα να βγάλω τον Μυστακίδη που είχε θέληση στον αγώνα. Περιμένω να δω τον Κίτσιου που ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν και τον πιέζω. Όπως πιέζω κι άλλους παίκτες.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλω να έχω την καλύτερη ενδεκάδα, δίχως πολλές αλλαγές. Έχουμε ένα καλό μομέντουμ. Εύχομαι να μην υπάρχει η διαιτησία όπως υπήρχε στο ματς με τηνΆντερλεχτ. Να μην υπάρχουν τέτοια σφυρίγματα...".

Για τις επιστροφές που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό:

"Ο Χαρίσης επιστρέφει και ίσως ο Ροντρίγκες με τον Κλάους να είναι με τον πάγκο".

Για το θέμα της διαιτησίας εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

"Φυσικά η διαιτησία δεν είναι προτεραιότητα. Αλλά είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν μου αρέσει να ακούω προπονητές που λένε πως δεν σχολιάζουν την διαιτησία όταν ένας διαιτητής έχει κρίνει μια αναμέτρηση.

Υπάρχουν καλοί και κακοί διαιτητές, άλλοι είναι σε μια μέση κατάσταση. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό (σ.σ. το κομμάτι της διαιτησίας) αλλά κάποιες φορές σου απορροφά κομμάτι της ενέργειάς σου".

Για τα καλά στημένα που είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα:

"Κάνουμε τις κομπίνες μας. Έγιναν δύο φάσεις αλλά δεν μπήκε το γκολ. Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχω να πω καλά λόγια για την τριάδα της άμυνας. Ο Βίτορ, ο Χατζηισαΐας και ο Τζαβέλλας είναι σημαντικοί για εμάς και αξίζουν καλά λόγια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ