ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Νίκη δίχως να δεχτούμε γκολ"

Τούντορ: "Νίκη δίχως να δεχτούμε γκολ"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι όσον αφορά το ματς (20/8) με την Μπρόντμπι, ενώ μίλησε και για το συμβάν με τον Μυστακίδη στο φιλικό με την Βέροια.

Προσοχή στην άμυνα θέλει ο Ιγκορ Τούντορ στο ματς (20/8) με την Μπρόντμπι σύμφωνα με τα όσα είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, με τον ίδιο ακόμη να αναφέρεται και στο ότι απέβαλε από το γήπεδο τον Μυστακίδη πριν την λήξη του φιλικού με την Βέροια μετά από λάθος ενέργειά του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης είπε:

Για το ματς με την Μπρόντμπι: " Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από εμάς, να δείξουμε ότι γινόμαστε καλύτεροι, ότι προοδεύουμε. Φυσικά περιμένω και ένα καλό αποτέλεσμα, που για εμάς είναι νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Ξέρουμε ότι η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη, αλλά όπως πάντα εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι".

Για το αν πήρε κάποιο... μάθημα από το φιλικό με την Βέροια: " Δεν υπάρχει κάποια μάθημα. Δεν δίνω τόση μεγάλη σημασία σε τέτοια παιχνίδια. Εχουν χαρακτήρα προπόνησης, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις παίκτες και συστήματα, κάτι σαν μία προπόνηση, απλώς, πιο δυνατή. Είμαστε έτοιμοι και περιμένω να δω καλή νοοτροπία, όπως στα προηγούμενα ματς. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και οι δέκα και από εκεί και πέρα θα έχουμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ που χρειάζεται".

Για το γεγονός ότι απέβαλλε τον Μυστακίδη πριν την λήξη του φιλικού με την Βέροια και τους νεοαποκτηθέντες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Μπρόντμπι: " Εχει να κάνει με τον σεβασμό στην ομάδα και τον εγωισμό, δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια πράγματα, ειδικά, από τους νεαρούς. Από εκεί και πέρα, είμαι ικανοποιημένος που έχουμε νέους παίκτες κοντά μας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι απ' αυτούς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από την Κυριακή και μετά στο πρωτάθλημα θα είναι όλοι στην διάθεσή μας. Φυσικά, έχοντας πέντε-έξι νέους παίκτες πρέπει να αρχίσεις από την αρχή, γιατί πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε".

Για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αλλά και αν μπορεί να υπολογίζεται ο Αθανασιάδης: "Ο Κλάους δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει αυτή την στιγμή. Εχω 11 παίκτες στο μυαλό μου για αύριο. Ξέρω ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι δεν μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά. Εχω ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι θα παίξουν στο αυριανό παιχνίδι".

Για την πίστη του στο υπάρχον ρόστερ: " Σαφώς και θα προτιμούσα να έχω όλους τους νέους παίκτες στη διάθεσή μου. Πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε αρκετά καλοί για να περάσουμε στους ομίλους. Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχω και θα πάμε στο παιχνίδι όπως είμαστε".

Για το αν θεωρεί την Μπρόντμπι εύκολο αντίπαλο: "Δεν θα συμφωνούσα ότι είναι εύκολο το έργο μας. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις την Μπρόντμπι με την Σπαρτάκ πριν την αντιμετωπίσεις. Εχω δει την Μπρόντμπι σε 2-3 παιχνίδια. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες και παίζει 4-3-3. Αλλάζει κάποια πράγματα όταν επιτίθεται. Εμείς όπως πάντα, όμως, κοιτάζουμε το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να είμαστε καλοί αμυντικά και να έχουμε την νοοτροπία που είχαμε και στα προηγούμενα ματς".

Τούντορ: "Νίκη δίχως να δεχτούμε γκολ"
INTIME SPORTS

Ολσεν: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα"

Ο Ρόμπιν Ολσεν είπε για το ματς της Πέμπτης με την Μπρόντμπι:

Για το πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει ο ΠΑΟΚ την εστία του ανέπαφη: "Είναι πάντα σημαντικό να είσαι δυνατός στην άμυνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που μετρούν τα εκτός έδρας γκολ".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: " Δεν την γνωρίζω τόσο καλά την Μπρόντμπι. Δεν έχω παίξει αντίπαλος, έχω κάποιους φίλους στην Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την ξέρω".

Για την αλλαγή στην θερμοκρασία που θα συναντήσουν οι Δανοί: "Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά και εμείς θα πάμε στην Δανία για να παίξουμε σε διαφορετικό κλίμα σε μία εβδομάδα. Εγώ, βέβαια, είναι συνηθισμένος στις θερμοκρασίες της Δανίας. Σίγουρα μπορεί να έχουν πρόβλημα οι της Μπρόντμπι αύριο".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: " Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Εχω παίξει συμπαίκτης με έναν παίκτη της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας".

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Τούμπα: " Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ισως είναι καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα σου αλλά δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε".

Αρνεσεν: "Είναι σαφές ότι είμαστε φαβορί..."

Για την "μάχη" με την Μπρόντμπι μίλησε ο Φρανκ Αρνεσεν στην Δανία. Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είπε: " Είναι σαφές ότι είμαστε φαβορί. Αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσω πώς θα εμφανιστεί η ομάδα μας τώρα. Έχω την αίσθηση ότι η Μπρόντμπι είναι καλύτερος αντίπαλος από τις δύο προηγούμενες ομάδες (σ.σ. Λοκομοτίβα και Σπάρτακ Τρνάβα) που παίξαμε στα προκριματικά του Europa League".

"Ηχητική παράνοια..."

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς με την Μπρόντμπι. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Ακόμα μια καλοκαιρινή κερκιδάρα μας περιμένει την Πέμπτη στον Ναό της Τούμπας απέναντι στους δανούς. Ακόμα μια ομαδική παράσταση, ημίγυμνοι και τρελαμένοι παρασύροντας όλες τις κερκίδες του γηπέδου σε μια ηχητική παράνοια. Δίνουμε δυναμικό παρόν βοηθώντας για την πρόκριση όλη την ομάδα.

Υ.Γ.:Ντυνόμαστε με τα ασπρόμαυρα χρώματά μας και αφήνουμε στο σπίτι τα χρώματα της… παραλίας.

Μετά τιμής, Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ