ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Να επιστρέψει ο ενθουσιασμός"

Τούντορ: "Να επιστρέψει ο ενθουσιασμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ μίλησε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και το πείραμα χωρίς φορ που έκανε στο ματς με τα Χανιά.

Την άποψή του για τις πολλές αλλαγές που έκανε σε πρόσωπα και συστήματα τον προηγούμενο μήνα, το πείραμα χωρίς φορ που δοκίμασε με επιτυχία στα Χανιά και το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο κατέθεσε μέσω της "NOVA" ο Ίγκορ Τούντορ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τις δύο σερί νίκες:
"Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική σε επίπεδο ψυχολογίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τους παίκτες σου καλά ψυχολογικά εάν δεν κερδίζεις ακόμη κι αν παίζεις καλά. Οι δύο νίκες ήταν κάτι απαραίτητο που θα μας δώσει και κουράγιο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μένει να το επιβεβαιώσουμε αυτό στο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε να επιστρέψει λίγος από τον ενθουσιασμό που είχε η πολύ καλή ομάδα που ήμασταν, όχι πολύ πίσω στο παρελθόν, αλλά πριν από ένα μήνα".

Για τις πολλές αλλαγές σε συστήματα και πρόσωπα τον προηγούμενο μήνα:
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλάζουν τα δεδομένα αγώνα με τον αγώνα και εσύ πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να βρίσκεις τους τους κατάλληλους. Αλλάζεις κάποιες φορές λόγω νοοτροπίας, άλλες λόγω τραυματισμών ή ορισμένες γιατί πρέπει να διαλέξεις τους καλύτερους. Πάντως, σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να κάνεις μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βρίσκεις την καλύτερη φόρμουλα για τη νίκη".

Για το σχήμα χωρίς φορ που χρησιμοποίησε στα Χανιά και έφερε πολλά γκολ κι αν αυτό τον βάζει σε σκέψεις:
"Έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους στο παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι αλήθεια ότι είδαμε πράγματα. Ήταν ένα ενδιαφέρον πείραμα αυτό με τους τέσσερις μέσους και μαζί με τους δύο ακραίους. Είναι μία σκέψη που μπορεί να προκύψει και από την αρχή στα παιχνίδια, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων".

Για τις απώλειες βαθμών στη Τούμπα και το ματς με τον Πανιώνιο:
"Μιλήσαμε πολύ μέχρι σήμερα για τους λόγους που χάθηκαν οι βαθμοί στην έδρας μας. Ας το αφήσουμε πίσω αυτό κι ας κοιτάξουμε το μέλλον. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ