ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Μεγάλος ο ΠΑΟΚ, να τον πάμε εκεί που αξίζει"

Τούντορ: "Μεγάλος ο ΠΑΟΚ, να τον πάμε εκεί που αξίζει"
INTIME SPORTS

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του "Δικεφάλου" στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη συμφωνία.

Ως μία εύκολη απόφαση χαρακτήρισε τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός σε δηλώσεις του μετά την σύναψη τριετούς συμβολαίου τόνισε στο PAOK TV:

"Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό, πρόκειται για μεγάλη ομάδα με σπουδαίο παρελθόν και μεγάλη ιστορία και κυρίως καταπληκτικούς φιλάθλους και περιμένω την ώρα για να αρχίσω να δουλεύω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλοι μου έχουν φερθεί πολύ καλά και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% και αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Ελπίζω να φέρω πολλά καλά πράγματα στον σύλλογο μαζί με τους συνεργάτες μου. Ελπίζω στο τέλος αυτής της περιπέτειας να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Μια ομάδα με τέτοιο παρελθόν και τεράστια δόξα πρέπει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται", υποστήριξε ο Ίγκορ Τούντορ στις πρώτες του δηλώσεις, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ