ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Με εκπλήσσει που γράφετε τέτοια πράγματα"

Τούντορ: "Με εκπλήσσει που γράφετε τέτοια πράγματα"

Μετά τον Μπερμπάτοφ και ο Τούντορ εξέφρασε την ενόχλησή του για το σενάριο βουλγαρικής ιστοσελίδας που ισχυριζόταν πως υπάρχει διαμάχη μεταξύ των δύο. Ο Κροάτης δήλωσε έκπληκτος.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε σενάριο στον βουλγαρικό Τύπου που υποστήριζε πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Μπερμπάτοφ και Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος σταρ ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Μετά την ενόχληση του 34χρονου επιθετικού, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο προπονητής του "Δικεφάλου". Ο Ίγκορ Τούντορ με ένα σύντομα σχόλιό του το οποίο δημοσιεύεται σε δύο ιστοσελίδες της Βουλγαρίας έκανε λόγο για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

"Με εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορείτε να γράφετε τέτοια πράγματα. Δεν έχω καμία κόντρα με τον Μπερμπάτοφ", δήλωσε κατηγορηματικά ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ψηφίστε το καλύτερο γκολ για τον Σεπτέμβριο

Όπως συμβαίνει κάθε μήνα, έτσι και για τον Σεπτέμβριο που πέρασε, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ του Δικεφάλου. Υποψήφια είναι τα τέρματα που πέτυχαν οι Αθανασιάδης και Μακ στη Βέροια και το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δείτε τα και ψηφίστε το κορυφαίο εδώ: http://www.paokfc.gr/nea/20151008-psifiste-to-regency-casino-best-goal-septemvriou-poll/

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ