ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ηταν σοκ για μένα"

Τούντορ: "Ηταν σοκ για μένα"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκορ Τούντορ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Ηρακλή, χαρακτηρίζοντας την ισοφάριση ως σοκ.

Καυστικός για τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, ΊγκορΤούντορ στη συνέντευξη Τύπου, η οποία ακολούθησε της ισόπαλης αναμέτρησης (3-3) με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο".

"Αν μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ σήμερα δεν είμαι ικανοποιημένος από τίποτα, ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την νοοτροπία. Είμαι αρκετά απογοητευμένος", είπε αρχικά και συνέχισε: "Μετά το 3-2 και το πέναλτι δεν περίμενα να μην κερδίσουμε. Στα 100 παιχνίδια στα 99 δεν συμβαίνει αυτό. Ηταν κάτι σαν σοκ και για μένα και τους παίκτες μου".

Επεσήμανε ότι: "Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του. Εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα μου και σήμερα αυτό που κάναμε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη και αν κερδίζαμε δεν θα ήταν αρκετό. Ο καθένας από τους παίκτες ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο".

Για το γεγονός ότι ο Μπερμπάτοφ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι: "Είναι λογικό να πάει ο Μπερμπάτοφ, έχει σκοράρει πάρα πολλά γκολ από πέναλτι στην καριέρα του και δεν έχει χάσει πολλά. Είναι, λοιπόν, λογικό να παίρνει αυτός την ευθύνη".

Για τα λάθη της άμυνας: "Στο ποδόφαιρο δεν υπάρχουν γκολ αν δεν υπάρξουν λάθη. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία, παιδικά, μια σοβαρή ομάδα δεν τα δέχεται. Εγώ σε κάθε παιχνίδι διαλέγω τους 11 που είναι στην καλύτερη κατάσταση εκείνη την στιγμή".

Για τις αλλαγές: "Θεωρώ ότι οι αλλαγές ήταν καλές, οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν. Είναι απίστετο αυτό που συνέβη στο τέλος. Βάλαμε στο παιχνίδι στον Κλάους, περάσαμε πίσω τον Τζιόλη. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στο παιχνίδι και να πετάς τα πρώτα 45 λεπτά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός φόρμας, κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό".

Υπογράμμισε πως: "Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ούτε στο 50%. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πολύ, δεν έχουμε τον Μέσι για να πάρει το παιχνίδι. Στηρίζόμαστε στην δουλειά και πρέπει να είμαστε πάντα στο 100%".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ