ΠΑΟΚ

Τούντορ ή Ντι Ματέο το δίλημμα Σαββίδη

Τούντορ ή Ντι Ματέο το δίλημμα Σαββίδη
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ποια είναι τα δεδομένα στο θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ και γιατί καθυστερούν οι ανακοινώσεις.

Ολο το προηγούμενο διάστημα ο Φρανκ Αρνεσεν δούλευε πάνω στο θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ και, πλέον, ήρθε η στιγμή των τελικών αποφάσεων. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής αφίχθει προχθές (11/6) στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του Ιγκόρ Τούντορ (και όχι με τον ίδιο Κροάτη τεχνικό), έχοντας πολύωρες συζητήσεις παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία, την οποία ενεργοποιεί ο ΠΑΟΚ όποτε θέλει. Ο Αρνεσεν είναι, εξάλλου, πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο ο Τούντορ να αναλάβει τον Δικέφαλο και χαρακτηριστικό της επιθυμίας του είναι πως στην πλευρά του ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει την ξεκάθαρη θέση του για τον Κροάτη: "Τον πιστεύω, ο ΠΑΟΚ μπορεί στην περίπτωσή του να αναδείξει έναν αξιόλογο τεχνικό".

Ωστόσο, οι υπογραφές δεν έπεσαν και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, πιθανόν παρουσία και του Τούντορ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, μέσα από τη λίστα Άρνεσεν, αντιμετωπίζει ένα ξεκάθαρο δίλημμα: "Φθηνός και άσημος κόουτς ή ακριβός και όνομα;". Και φυσικά η εναλλακτική από το πάνω ράφι είναι το όνομα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο με τον οποίο ο 59χρονος Δανός έχει επίσης συζητήσει για την προοπτική να καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που προβληματίζει τον Ιβάν Σαββίδη είναι ότι, κακά τα ψέματα, το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Ιγκόρ Τούντορ δεν δημιουργεί ενθουσιασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ και θεωρείται δεδομένο ότι μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου εισπράττει το κλίμα και θα συζητήσει με τον Φρανκ Άρνεσεν για την τελική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή θα γίνει μέσα από τη λίστα Άρνεσεν για να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις και εξελίξεις αναμένονται, ίσως, και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Προτάθηκε ο Ρούνιαϊτς

Στο μεταξύ στον Φρανκ Αρνεσεν προτάθηκε ο προπονητής της Καϊζερσλάουτερν, Κόστα Ρούνιαϊτς. Είναι 44 ετών και κοουτσάρει την γερμανική ομάδα από το 2013. Πιο πριν δούλεψε σε Ντούισμπουργκ, Ντάλμσταντ και Ααλεν. Το όνομα του Αυστριακού τεχνικού τέθηκε υπ’ όψιν του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, αλλά όπως φαίνεται η πλάστιγγα γέρνει προς άλλες περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ