ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Γνωρίζω καλά την Λοκομοτίβα"

Τούντορ: "Γνωρίζω καλά την Λοκομοτίβα"
ΠΑΟΚ, Τούντορ INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, στους Κροάτες δημοσιογράφους, μόλις η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο Ζάγκρεμπ, για τον αγώνα με τη Λοκομοτίβα.

Αποκλειστικά στραμμένο το βλέμμα τους στον αγώνα με την Λοκομοτίβα έχουν άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε το βράδυ της Τρίτης (14/7) στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, από όπου αναχώρησε για το ξενοδοχείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, φυσικά, ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τους Κροάτες δημοσιογράφους και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις τον αντίκρισαν τον πλησίασαν για να του αποσπάσουν δηλώσεις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι μόλις τρεις εβδομάδες στην ομάδα και σαφώς δεν έχω δουλέψει όσο θα ήθελα. Θεωρώ όμως ότι έχω ένα αβαντάζ, επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Δεν έχω να πω περισσότερα πράγματα. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ όταν ρωτήθηκε αν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, απάντησε: " Οχι, δεν το είδα, ήμουν αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ".

"Σημαντικότερο το τέλος του πρωταθλήματος"

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά την προσγείωση στο Ζάγκρεμπ ο Ιγκόρ Τούντορ σχολίασε και την κλήρωση του πρωταθλήματος, που έφερε τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει από την 4η έως και την 9η αγωνιστική την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

"Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για τη σειρά των αγώνων. Εξάλλου δεν γίνεται να αποφύγουμε κάποιο παιχνίδι, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους! Για μένα είναι σημαντική η αρχή, αλλά ακόμη σημαντικότερο το τέλος του πρωταθλήματος", δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Τσίπρας διέλυσε τη φημολογία για τα χρέη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των Ευρωπαίων εταίρων είχε τεθεί θέμα ακύρωσης όσων νόμων είχαν ψηφιστεί μονομερώς από την ελληνική κυβέρνηση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την προ εβδομάδων εξόφληση των χρεών του συλλόγου από τον Ιβάν Σαββίδη μέσω του νόμου για τις 100 δόσεις.

Η επιβεβαίωση ήρθε και μέσα από τη συνέντευξη που έκδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι οι εταίροι ζήτησαν να βρεθούν ισοδύναμα για μέτρα που είχαν δημοσιονομικό κόστος και τόνισε: " Ο νόμος για τις 100 δόσεις, αντιθέτως, επέδρασε θετικά στα δημοσιονομικά (σ.σ. ως εισπρακτικό μέτρο) Άλλωστε τελειώνει κιόλας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ