ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ένα καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό"

Τούντορ: "Ένα καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιγκορ Τούντορ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι από ένα σημείο και μετά ήταν και θέμα ψυχολογίας, λόγω του 3-0 που προηγήθηκε ο "δικέφαλος" στο παιχνίδι επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θεωρεί ότι η σημερινή νίκη είναι κάτι παραπάνω από μία επιτυχία: "Ηταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι ήταν αρκετό".

Για την πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ μετά το 30': "Δεν μου άρεσε πολύ η νοοτροπία αλλά ήταν και λογικό μετά το 3-0. Το πέναλτι που κάναμε μας προκάλεσε λίγο νευρικότητα. Έπρεπε μετά το 3-0 να ελέγχουμε το ματς και να είχαμε καλύτερη αντίδραση".

Για την συνεργασία του Ζάιρο με τον Ροντρίγκες: "Είμαι πολύ χαρούμενος και από τους δύο. Είναι ταχείς ποδοσφαιριστές. Ο Μπερμπάτοφ ήταν σήμερα σε έναν ρόλο ανάμεσα σε σέντερ φορ και κεντρικό χαφ και τους βοήθησε. Ειδικά από τον Γκάρι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όταν τον πήραμε θέλαμε έναν παίκτη που να κερδίζει παιχνίδια και σήμερα το έκανε".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό : "Θα έχουμε αλλαγές. Ο Λέοβατς είχε μικροενοχλήσεις, ο Κάτσε έχει σπάσει το μετατάρσιό του και ο Ροντρίγκες έχει παίζει δύο σερί 90λεπτα".

Για το αν νιώθει πιο άνετα μετά την σημερινή νίκη: "Η πίεση δεν αλλάζει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, δεν γίνεται μικρότερη. Το πιο σημαντικό είναι ότι και σήμερα και με την ΑΕΚ αξίζαμε τη νίκη. Γιατί πολλές φορές μπορεί να πάρεις τη νίκη αλλά να μην την αξίζεις. Το σημαντικό για μένα είναι και πως έρχεται η επιτυχία".

Για το σχόλιο του Αναστασίου ότι ο Παναθηναϊκός επίτηδες πήγε τον ΠΑΟΚ από την δεξιά πλευρά: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαν το σύστημα τους σε αυτό που παίζουν συνήθως. Όπως και να έχει είναι και θέμα ψυχολογίας όταν το σκορ είναι το 3-0. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου".

Για το αν η σημερινή νίκη είναι και προσωπική επειδή ο ανιψιός του πέρσι δοκιμάστηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν αποκτήθηκε: "Όχι...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ