ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Είναι περιττά τα σχόλια για τον Ολυμπιακό"

Τούντορ: "Είναι περιττά τα σχόλια για τον Ολυμπιακό"
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ, δεν ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού και στάθηκε στο ότι έχει μόνο μια ισοπαλία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (7/2, 19:30) στο Φάληρο μίλησε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ. Συγκεκριμένα ο Κροάτης τόνισε:

Για την κατάστασή του ΠΑΟΚ: "Αν και τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν καλά, είδα μερικά καλά πράγματα. Μία ομάδα που δεν παραιτείται, μία ομάδα που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και παλεύει για 90 λεπτά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ειναι ώρα για συγκέντρωση και για ματς".

Για την αποχώρηση του Κόστα και την απόκτηση του Χατζηϊσαία: "Δεν θέλω να μιλάω για τις μεταγραφές. Ο σύλλογος έκανε αυτές τις επιλογές και μέχρι εκεί".

Για τον Ολυμπιακό: "Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει μόλις μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω".

Για το ματς της Κυριακής: "Είναι ένα ντέρμπι. Και αυτοί θα θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα, θα έχουν κίνητρο. Θα μπουν 100% στο παιχνίδι, όπως κάνουμε και εμείς".

ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ