ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Είμαστε μέσα στους στόχους μας"

Τούντορ: "Είμαστε μέσα στους στόχους μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα καλό σύνολο στα πλέι οφ, στάθηκε στο ότι δεν έχει χαθεί τίποτα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του Μάρκου Βελλίδη.

Στους τραυματισμούς των Ζάιρο και Ροντρίγκες στάθηκε μεταξύ άλλων ο Ιγκορ Τούντορ για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα είπε.

Για τις πολλές θλάσεις:
"Το θέμα μυικών τραυματισμών με προβληματίζει και το σκέφτομαι. Είναι πολλοί οι τραυματισμοί. Όσον αφορά το να αλλάξουμε την προπόνηση, το τελευταίο διάστημα δεν κάνουμε σχεδόν καθόλου προπόνηση γιατί είναι κοντά τα ματς με την αποθεραπεία. Έχω κάποιες πιθανές αιτίες αλλά όχι την τελική αιτία για το τι φταίει. Ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές αντοχές και σωματική διάπλαση.

Ξέραμε πως ο Ροντρίγκες θα ήταν ρίσκο να παίξει τρίτο σερί ματς μετά από τραυματισμό. Μερικές φορές είσαι χαμένος αν ξεκουράσεις παίκτες και άλλες αν παίξεις με τους καλύτερους 11 γιατί μπορεί να έχεις τραυματισμό. Προσπαθούμε να βρούμε την λύση στο θέμα. Ξέρουμε πως έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως να ήταν καλύτερο να παίζουμε από Κυριακή σε Κυριακή και να ξεκουράζουμε παίκτες".

Για το ματς με τον Ατρόμητο:
" Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα μέσα στη σεζόν. Ο Ατρόμητος άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε αλλαγές. Είχε την υπεροχή στα 30 από τα 45 λεπτά δίχως να έχει ευκαιρίες. Ακόμη και το γκολ θεωρώ πως ο παίκτης του Ατρόμητου προσπάθησε να γεμίσει στην περιοχή. Και για μένα και για τον κόσμο δεν είναι ευχάριστο ο Ατρόμητος να έχει την μπάλα και εμείς να αμυνόμαστε.

Αλλά μερικές φορές στο ματς πρέπει να αμυνθείς και όποτε το κάναμε, έγινε καλά. Ο αντίπαλός πέτυχε ένα γκολ με μια τελική προσπάθεια, όπως έγινε και με τον Πανιώνιο. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία. Όταν όμως χάνεις από τους δύο καλύτερους παίκτες μέσα στο ματς, αυτό επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα".

Για τα γκολ που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ σε στημένες φάσεις:
" Δουλεύουμε σε αυτόν τον τομέα. Θέλουμε βελτίωση και πρέπει να μεγαλώσουμε και να μεγαλώσουν και οι νεαροί μας παίκτες. Πάνω σε αυτό θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ και εμείς και όταν έχει δυνατότητα να σκοράρεις τέσσερα και πέντε γκολ, πρέπει να το κάνεις. Γιατί και ο αντίπαλος θα έχει το δικό του διάστημα".

Για τον Βελλίδη:
" Ξέρουμε πως είναι καλός τερματοφύλακας. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, αλλά είναι σε ένα νέο περιβάλλον και ίσως θέλει προσαρμογή. Έχει την στήριξή μας, έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι ηγέτης και μπορεί να τα καταφέρει".

Για το ότι αρκετές φορές έχει κάνει λόγο για απειρία των παικτών του ενώ στόχος φέτος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ:
"Αυτοί οι παίκτες παίζουν στον ΠΑΟΚ και ξέρουν τις απαιτήσεις. Είμαστε μέσα στους στόχους. Είμαστε μέσα στα πλέι οφ και μπορούμε να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση ενώ είμαστε μέσα στο Κύπελλο έχοντας πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον Πανιώνιο".

Για το αν βλέπει πρόοδο στην ομάδα:
" Ναι, βλέπω βελτίωση. Όταν έρθουν τα πλέι οφ, θα έχουμε καλή ομάδα. Δεν θα έχουμε τραυματισμούς και ο ΠΑΟΚ θα δείξει μια καλή ομάδα στα πλέι οφ. Αυτή την σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη δεν βλέπω ματς που αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε την κυριαρχία σε πολλά παιχνίδια ενώ πέρυσι σε ένα διάστημα της περασμένης σεζόν, αυτό δεν συνέβαινε".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές:
"Έχω απαντήσει σχετικά με τις μεταγραφές. Δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω σχόλιο για το θέμα".

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:
" Είναι λογικό αυτό να γίνεται. Ο προπονητής έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Όλοι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να έχει μόνο νίκες και είμαστε χαρούμενος που είμαι εδώ. Μπορώ να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει. Δουλεύουμε σκληρά για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ έτοιμος στα πλέι οφ, στα δύσκολα ματς".

Για τα πολλά ματς που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ και για τα πλέι οφ:
" Από το τέλος πρωταθλήματος μέχρι τα πλέι υπάρχει ένα διάστημα δύο εβδομάδων που μπορείς να διαχειριστείς το έμψυχο δυναμικό και την φυσική κατάσταση. Πρέπει να σκεφτούμε πως έχουμε 20 διαφορετικούς παίκτες και να πρέπει να αντιμετωπιστεί ο καθένας ως μονάδα ανάλογα με τα ματς που έχει παίξει. Ως τα πλέι οφ όμως έχουμε πολλά παιχνίδια".

Για τον Χατζηισαία και για τα μεταγραφικά:
"Δεν θα κάνω σχόλιο για τις μεταγραφές"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ