ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Είμαστε δεμένοι στα αποδυτήρια"

Τούντορ: "Είμαστε δεμένοι στα αποδυτήρια"
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ σχολίασε το γεγονός πως οι Αθανασιάδης και Μυστακίδης έτρεξαν πάνω του μετά τα γκολ που πέτυχαν και στάθηκε στην ψυχολογική ανάταση που δίνει το "διπλό" κόντρα στην Καλλονή.

Oι Αθανασιάδης και Μυστακίδης μετά την επίτευξη των τερμάτων τους έτρεξαν και πανηγύρισαν στην αγκαλιά του Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος σχολίασε τις συγκεκριμένες στιγμές. Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, ο Κροάτης είπε:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ:

"Κερδίσαμε πολλά πράγματα στον ψυχολογικό τομέα γιατί προερχόμασταν από μια κακή περίοδο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Αρχίσαμε καλά και ενώ είχαμε τον έλεγχο στο ματς, μετά ισοφαριστήκαμε.

Στο ημίχρονο έπρεπε να κάνω τους παίκτες μου να πιστέψουν πως είναι καλύτεροι και πως θα μπορούσαν να κερδίσουν. Μετά στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού μας σκοράραμε".

Για το ότι οι σκόρερ του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τρέχοντας στην αγκαλιά του:

"Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη. Είναι δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουμε και δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε στα αποδυτήρια".

Για το αν βοήθησαν οι αλλαγές:

"Έδωσαν θετικά στοιχεία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα μπει στο γήπεδο και το όνομά του, αρκεί να πιστεύω πως θα φέρει καλά πράγματα για την ομάδα".

Για την επαναδραστηριοποίηση του Τσίμιροτ:

"Μπορεί να ξεκινήσει στο ματς με την Χανιά. Θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο".

Για τις πολλές κάρτες του ΠΑΟΚ:

"Οφείλεται στην νευρικότητα. Ο διαιτητής ήταν καλός. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση για εμάς".

Για την Καλλονή:

"Έχει καλούς παίκτες με ποιότητα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ