ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Είμαι ικανοποιημένος"

Τούντορ: "Είμαι ικανοποιημένος"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με την Κοτ Αζούρ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα είναι "όχι σε τέλεια 100%", αλλά σε καλή κατάσταση", στους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Μετά την παρθενική του αναμέτρηση ως προπονητής του "Δικεφάλου", ο Ιγκόρ Τούντορ στάθηκε στο ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη, όπως άλλωστε ήταν λογικό. Επίσης, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κλάους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά μίλησε στη NOVA:
«Δεν περίμενα να δω κάτι συγκεκριμένο επειδή η ομάδα είναι κουρασμένη από τις προπονήσεις των 10 προηγούμενων ημερών. Ήθελα να δω μόνο κάποιες από τις βασικές λειτουργίες και τις αρχές που προσπαθούμε να περάσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα».

Για τα προβλήματα:
«Προβλήματα υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προχωρήσει και θα είναι σύνολο πάνω από όλα".

Για τα προκριματικά τουEuropaLeague:
«Δεν θα είμαστε σε τέλεια κατάσταση, στο 100%, αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση.»

Για τον τραυματισμό του Αθανασιάδη:
«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γιατί ο Κλάους είναι πολύ σημαντικός για μας. Ο τραυματισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε χωρίς αυτόν».

Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Δεν περίμενα να δω φρέσκια ομάδα. Όλο το δεκαήμερο έχουμε δουλέψει δυνατά. Περίμενα να δω τις βασικές αρχές και ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε πράγματα να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Έπρεπε να ξεκινήσουμε αργά την προετοιμασία επειδή το πρωτάθλημα τελείωσε αργά. Δεν θα είμαστε στο 100% αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση στους επίσημους αγώνες».

Τους έτρεξε με το καλησπέρα

Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπερτ Μακ και Ράζβαν Ρατς έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ντούρβερθ της Ολλανδίας για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όμως ο Ιγκόρ Τούντορ τους έβαλε να τρέξουν με το... καλησπέρα, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες κι έφτασαν σήμερα (4/7) το απόγευμα στο Άρνεμ, πριν την έναρξη του πρώτου φιλικού με την Κοτ Αζουρ. Ωστόσο ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν άφησε ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη, βάζοντάς τους να τρέξουν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η υπόλοιπη ομάδα έφυγε για το ξενοδοχείο όμως ο Κροάτης και ι βοηθοί του έμειναν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους Τζιόλη, Μακ και Ρατς, ώστε να αρχίζουν τρέξιμο για να ξεκινήσουν να μπαίνουν σταδιακά στους ρυθμούς της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ