ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Είδα και θετικά και αρνητικά"

Τούντορ: "Είδα και θετικά και αρνητικά"
INTIME SPORTS

Η προσέγγιση του Ιγκόρ Τούντορ για την παρουσία του ΠΑΟΚ στη φιλική ήττα από την Μπόχουμ με 4-3.

Ο Ιγκόρ Τούντορ επεσήμανε ότι κάποιοι παίκτες έχουν στα πόδια τους μόλις τέσσερις και πέντε προπονήσεις και άρα δεν ανέμενε να δει απ' αυτούς κάτι εξαιρετικό.

"Σήμερα είδα και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Δεν περίμενα να δω κάτι παραπάνω, υπάρχει κούραση. Κάποιοι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις μόλις τέσσερις-πέντε ημέρες και άρα δεν ανέμενα να δω κάτι εξαιρετικό", είπε αρχικά ο Κροάτης προπονητής και συνέχισε:

"Πρέπει να συνδυάσουμε και δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά και να προετοιμαστούμε για τον επίσημο αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι είδα καλά πράγματα, κυρίως, στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και κενά στην άμυνα".

Αμέσως μετά τις δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA" ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε και στους απεσταλμένους λέγοντας:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κάθε παίκτης είχε χρόνο συμμετοχής. Είμαστε στο μέσο της προετοιμασίας και παρά το γεγονός ότι κάνουμε προπονήσεις καθημερινά, χρειάζονται και τα παιχνίδια για να βελτιωθεί η ομάδα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, είχαμε κάποια θέματα στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την τακτική. Υπάρχουν παίκτες που έχουν κάνει λίγες προπονήσεις, όπως ο Μακ, που μπήκαν μόλις τώρα στην ομάδα» επισήμανε στη συνέχεια ο Τούντορ.

Για τους διεθνείς είπε:
«Τους υπολογίζω, αλλά είναι μία περίεργη περίπτωση και θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να δούμε πως θα το χειριστούμε. Στη θέση του Μακ για παράδειγμα έχουμε και τον Κοροβέση, που είναι όμως νέος και χρειάζεται χρόνο για αυτό το επίπεδο, οπότε μπορεί να μοιράσουμε τον χρόνο σε αυτή την θέση με τον Ρατς και τον Μακ».

Ακόμη μίλησε για τον Όλσεν:
«Πιστεύω ότι αυτά τα γκολ μπαίνουν μία φορά στα τρία χρόνια και είναι καλύτερα να το δεχθείς σε ένα φιλικό παιχνίδι και όχι σε ένα επίσημο. Νομίζω ότι έκανε αρκετά καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι».

Σχετικά με το 3-5-2 που εφαρμόζει δήλωσε:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω τόσο για το σύστημα, όσο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ