ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Εγώ αντέχω ακόμα..."

Τούντορ: "Εγώ αντέχω ακόμα..."
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ μίλησε για την περίεργη κατάσταση στην ομάδα του, παραχωρώντας συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercato".

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στην ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercato" έδωσε ο Ίγκορ Τούντο, στην οποία μίλησε για τα ίσα βιώνει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι παρότι υπάρχουν πολλές αλλαγές ο ίδιος αντέχει ακόμη. Επιπλέον, μίλησε και για τον Εργκους Κάτσε με πολύ καλά λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το μέλλον του: "Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης συνηθίζει να κάνει συμβόλαια μονοετή με οψιόν. Παρόλα αυτά κάθε χρόνο αλλάζει ο προπονητής και κάποιες φορές παίρνει και δύο προπονητές σε μία σεζόν. Εγώ αντέχω ακόμα. Την περασμένη εβδομάδα χώρισαν οι δρόμοι με τον Άρνεσεν, ο οποίος δεν είναι πια αθλητικός διευθυντής. Είμαι εγώ και ο ιδιοκτήτης, καθώς παραιτήθηκε και ο πρόεδρος. Είναι μια περίεργη κατάσταση με πολλές αλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εγώ... κρατάω. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, ο κόσμος είναι πολύ καλός, έχω μια νεανική ομάδα και έχω την υποστήριξη της πόλης".

-Για το πρωτάθλημα, την κυριαρχία του Ολυμπιακού και τη θέση του ΠΑΟΚ: "Ουσιααστικά, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα αυτό το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει σχεδόν το 100% των αγώνων. Γίνονται πλέι οφ για τις ομάδες από την δεύτερη μέχρι την πέμπτη θέση. Είμαστε ακόμα στην κούρσα και έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Την προηγούμενη αγωνιστική πάιξαμε με τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι και αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 2-2. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, οι έδρες είναι καυτές και οι απαιτήσεις πολλές. Πρέπει να προσαρμόζεσαι. Μου αρέσει, δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια πρόκληση. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε δεύτεροι και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

-Για τον Κάτσε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ: "Διαβάζω κι εγώ τα δημοσιεύματα. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας. Πολύ ταχύς, πολύ ποιοτικός, με καλό πόδι. Ίσως του λείπει λίγο η δύναμη. αλλά είναι μικρός, θα δυναμώσει. Δεν είναι εύκολο να πει κάποιος εκ των προτέρων ότι μπορεί να πετύχει στην Ιταλία".

-Για το αν θα ήθελε να κοουτσάρει στην Ιταλία: "Ελπίζω να συμβεί αυτό κάποια ημέρα. Είναι το πάθος μου. Βλέπω τον φίλο μου τον Τζούριτς στην Κροτόνε, κάνει σπουδαία πράγματα".

Για την αντίδραση της Γιουβέντους στο παιχνίδι με τη Μπάγερν: "Καταπληκτική αντίδραση, δεν παράτησε το παιχνίδι. Το 2-2 είναι καλό αποτέλεσμα, δίνει ελπίδες στη Γιουβέντους αν και φυσικά η Μπάγερν παραμένει το φαβορί διότι έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Η Γιουβέντους παραμένει η Γιουβέντους και θα τα δώσει όλα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ