ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δεν θέλουμε να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο"

Τούντορ: "Δεν θέλουμε να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ σκιαγράφησε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να αφομοιώσει ο ΠΑΟΚ, μετά την ευρεία φιλική νίκη επί της Ντνίπρο με 4-1.

Απόλυτα ικανοποιημένος που οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάει δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά την επιτυχία επί της Ντνίπρο.

"Δεν έχει σημασία το σκορ. Βέβαια, πάντα είναι καλύτερο να κερδίζεις", είπε αρχικά ο Κροάτης προπονητής και συνέχισε: "Φέτος, είναι μία ειδική περίπτωση για εμάς γιατί παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε λίγες μέρες, ενώ συνήθως έρχεται μετά από ένα μήνα. Σήμερα είδα και καλά και άσχημα πράγματα. Οι παίκτες μας σίγουρα είναι φορτωμένοι από την πρετοιμασία, αλλά όπως και να έχει απέναντι στην Ντνίπρο ο κόσμος παρακολούθησε κάποια από τα στοιχεία της νέας ομάδας".

Κατέληξε λέγοντας: "Οι παίκτες μέσα σε 15 μέρες έχουν δείξει ότι αντιλαμβάνονται την φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο και γι' αυτό και είμαι ικανοποιημένος. Δεν θέλουμε να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο, αλλά συμπαγές, με τις γραμμές κοντά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με ικανοποιοεί που οι παίκτες μου ανταποκρίνονται".

Κίτσιου: "Καλύτεροι στη συνέχεια"

Ο νεαρός άσος του "Δικεφάλου" στάθηκε στην εμφάνιση των "ασπρόμαυρων" ξεκαθαρίζοντας πως δεν μετράει το σκορ, αλλά τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA δήλωσε:

«Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και θα είμαστε καλύτεροί. Δεν μετράει το σκορ αλλά η εμφάνιση της ομάδας.» είπε αρχικά.

Για το ότι δουλεύουν στην προετοιμασία και προετοιμάζονται για τα ματς με τη Λοκομοτίβα:
«Είναι δύσκολο αλλά αν δουλεύουμε στην προπόνηση συγκεντρωμένα δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ:
«Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία αλλά αν δουλέψουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.»

Για το 3-5-2:
«Αν είναι οι παίκτες συγκεντρωμένοι το σύστημα δεν έχει σημασία. Δουλεύουμε πολύ και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.»

Μυστακίδης: "Δουλεύω σκληρά και εύχομαι να μείνω στο ρόστερ"

Ο Γιάννης Μυστακίδης ξεχώρισε και στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, πετυχαίνοντας μάλιστα και το ομορφότερο γκολ της τεσσάρας στη Ντνίπρο. Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου» τόνισε πως δουλεύει σκληρά κι εύχεται να μείνει στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η θέση μου είναι να παίζω πιο επιθετικά. Βγαίνει και η κούραση αλλά θα δείξουμε καλύτερη εικόνα. Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.»είπε αρχικά και συνέχισε: «Αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση τα κάνουμε και στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στα πρώτα ματς βγήκε όλη η κούραση, όσο το ξεπερνάμε αυτά, θα φαίνεται και καλύτερη εικόνα στην ομάδα. Δουλεύω σκληρά και εύχομαι να μείνω στο ρόστερ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ