ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για τους ομίλους"

Τούντορ: "Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για τους ομίλους"
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League,

Παράλληλα, ο Κροάτης τεχνικός της ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην πρώτη του εικόνα από το ελληνικό πρωτάθλημα, από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη, αφήνοντας αιχμές. Δείτε τι ανέφερε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

"Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την Θεσσαλονίκη που θα βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Hταν ένας δρόμος που τελειώνει σήμερα με την πρόκρισή μας. Αυτός ήταν και ο πρώτος μας στόχος. Σήμερα μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας, ήμασταν σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χθες σας είπα ότι ήθελα τη νίκη, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να μην χάνεις. Συνεχίζουμε"είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν οπότε... Τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Για την διακοπή που ακολουθεί μετά τον ΠΑΣ σχολίασε: "Είναι καλή η διακοπή. Το κακό είναι ότι αυτό το διάστημα δεν θα έχουμε μαζί μας τους διεθνείς, αλλά θα δουλέψουμε με τους υπόλοιπους για να "γνωριστούμε" καλύτερα".

Για το "ταξίδι" μέχρι τους ομίλους του Europa League: "Ηταν μεγάλη εμπειρία για μένα αυτός ο δρόμος μέχρι τους ομίλους. Γιατί ενώ είχαμε παιχνίδια διαμορφωνόνταν και το ρόστερ, δεν είχε ολοκληρωθεί. Είναι δύσκολο να μην ξέρεις ποιον παίκτη μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο επόμενο ματς. Δεν ήταν εύκολα. Εγιναν πολλά, ήταν και η ιστορία με τον Λούκας".

Για τα λάθη των τερματοφυλάκων: "Οι τερματοφύλακες είναι κομμάτι της ομάδας και έχουν το δικαίωμα στο λάθος. Δεν ανησυχώ για τα λάθη τους. Οι τερματοφύλακες θα είναι ένα από τα βασικά μας κομμάτια φέτος. Είναι καλοί και ο Ολσεν και οι υπόλοιποι. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούν".

Για τις φετινές μεταγραφές: "Δεν είναι εύκολο να είσαι πρωταγωνιστής σε μικρή ηλικία. Κλείνοντας αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχουμε μία νεανική ομάδα. Μου αρέσουν οι νέοι γιατί φέρνουν κάτι φρέσκο. Τωρα που θα επιστρέψει και ο Κλάους, δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Θα είμαστε μία νεανική ομάδα έχοντας και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες".

Για την αυριανή κλήρωση: "Οπως είπα πριν θα ήθελα ομάδες που θα μπορούμε να περάσουμε. Ας το πούμε έτσι, τις χειρότερες δυνατές. Θα ήθελα να παίξουμε αν είναι δυνατόν με μία ομάδα από την Ιταλία".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει, πλέον, να ανταποκριθεί σε τρεις διοργανώσεις: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος, απλά στο Europa League δεν θα συμμετάσχουμε μόνο για την συμμετοχή. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι αλλά ο πρώτος στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σήμερα παίξαμε περισσότερο ποδόσφαιρο απ΄ότι με την Ξάνθη. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει την Κυριακή. Για εμάς το βασικό είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας και όχι πόλεμο όπως την προηγούμενη Κυριακή".

Για τον Αθανασιάδη: "Για την Κυριακή δύσκολα, αλλά θα είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια".

Δεν έγινε το ραντεβού για Κόστα

Το ραντεβού που είχε προγραμματίσει ο Φρανκ Άρνεσεν με τον μάνατζερ του Ρικάρντο Κόστα τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό διότι ο ατζέντης του Πορτογάλου δεν ταξίδεψε στη Δανία, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ