ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Αυτούς τους παίκτες θέλω"

Τούντορ: "Αυτούς τους παίκτες θέλω"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί της Λοκομοτίβα, αναχωρήσεις και αφίξεις ποδοσφαιριστών στην Τούμπα, μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες. Εμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Λούκας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι χαμηλότερης ποιότητας, αλλά θα είναι έτοιμοι να "θυσιαστούν" για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διαφορά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Λοκομοτίβα:
"Το βασικό είναι η φυσική κατάσταση, η οποία άλλαξε προς το καλύτερο. Επίσης κάποιοι παίκτες που μπήκαν σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι παίκτες έχουν συνηθίσει, πλέον, σε αυτές τις θερμοκρασίες. Όταν πήγαμε στην Κροατία ήταν η πρώτη μέρα που έπρεπε να παίξουμε με αυτές τις συνθήκες. Για μένα, όμως, ξαναλέω το πιο σημαντικό ήταν η φυσική κατάσταση".

Για το αν Λούκας λογίζεται ως "μεταγραφή":
"Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Το είχα πει και πριν το ματς ότι είναι σημαντικός για εμάς. Έκανε καλά πράγματα και στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικά για μένα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σήμερα που δεν θέλω να σταθώ μόνο σε έναν παίκτη, αλλά στο σύνολο κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία. Είχα πει και πριν τον αγώνα ότι η άμυνα θα μας δώσει την πρόκριση. Γιατί επιθετικά με τον τρόπο που παίζουμε ήμουν σίγουρος ότι θα φτιάξουμε ευκαιρίες".

Για την παρουσία του κόσμου:
"Ο στόχος μας είναι να φέρνουμε με τις εμφανίσεις μας κόσμο στο γήπεδο Ξέρουμε πόσο αγαπούν την ομάδα και πόσο την υποστηρίζουν και πραγματικά είναι πολύ σημαντικοί για εμάς".

Για την εμφάνιση του Κουλούρη:
"Μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες. Για όσους δεν το ξέρουν και ο Χαρίσης προοριζόταν για βασικός σήμερα. Μου αρέσει να βλέπω νεαρούς παίκτες, φυσικά δεν είναι εύκολο γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Οι νέοι ποδοσφαιριστές φέρνουν ενέργεια. Πρέπει, όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που θα τους χρησιμοποιήσουμε. Δεν πρέπει να βάζουμε πολλούς μαζί στην ενδεκάδα".

Για την προετοιμασία από εδώ και πέρα:
"Θα δουλέψουμε σκληρά, αυτό είναι το δεδομένο. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και κατά την διάρκεια της περιόδου, όχι μόνο στις προετοιμασίες. Ίσως μεταξύ των αγώνων να μειώσω λίγο την ένταση, αλλά γενικότερα θα δουλεύουμε σκληρά".

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ο ΠΑΟΚ:
"Πάντα υπάρχουν περιθώρια αρκεί να δουλεύουμε σκληρά. Ο συνδυασμός κατοχής και κάθετου παιχνιδιού οι παίκτες προσαρμόστηκαν γιατί είναι έξυπνοι τους αρέσει να παίζουν έτσι. Αν ρωτήσετε δέκα παίκτες αυτό θα σας πουν".

Για τις μεταγραφές και τον πανηγυρισμό του Λούκας:
"Ίσως πανηγύρισε έτσι γιατί η ιστορία με το πρόστιμο έγινε για τις καλαμίδες, δεν το είδα, αλλά είναι συμπαθητικό. Ο Λούκας είχε πολύ καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι, την καλή συμπεριφορά την βλέπεις σε θέση άμυνας. Για την πίεση χρόνου και τις μεταγραφές, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Αυτή είναι η κατάσταση και την αποδεχόμαστε. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό κάτω απ' αυτές τις συνθήκες".

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μάρτενς:
"Θα μάθετε σύντομα για τους παίκτες που θα μας αφήσουν. Θα έχουμε νέα τις επόμενες δύο και τρεις μέρες. Τις επόμενες μέρες θα συμβεί και κάτι με παίκτες που θα έρθουν".

Για το προφίλ των ποδοσφαιριστών που θέλει στην ομάδα:
"Την βασική μου ιδέα την έχω πει τόσο στον κ. Άρνεσεν, όσο και στον κ. Σαββίδη. Θέλω παίκτες με καλή νοοτροπία που θα είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Που δεν θα σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, αλλά το σύνολο. Παίκτες που θα θέλουν να κερδίζουν και στην προπόνηση. Μπορεί, λοιπόν, να πάμε σε παίκτες που μπορεί να έχουν χαμηλότερη ποιότητα, αλλά που θα διασκεδάζουν να αγωνίζονται γι' αυτόν τον σύλλογο και θα δώσουν τα πάντα".

Για την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ που θα είναι μία εκ των Σπαρτάκ Τρνάβα ή Λίνφιλντ:
"Δεν έχω δει τις ομάδες, ο βοηθός μου είναι εκεί και παρακολουθεί το παιχνίδι. Από αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτά τα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ