ΠΑΟΚ

"Τούμπα, η πιο φανατική έδρα που έχω παίξει"

"Τούμπα, η πιο φανατική έδρα που έχω παίξει"
INTIME SPORTS

Διαβάστε που θα κριθούν οι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα για το Europa League σύμφωνα με τον Νούνο Γκόμεζ.

Ο Νούνο Γκόμεζ μίλησε στον "Arena FM 89,4" για τους αγώνες της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η αντίπαλος του "δικεφάλου του βορρά".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα (1-2) όπου σκόραρε ο ίδιος το 1999: " Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά, στο παιχνίδι της Τούμπας κερδίσαμε με 2-1, αλλά χάσαμε στην Πορτογαλία με 2-1 και το ματς πήγε στα πέναλτι. Το γκολ στη Τούμπα ήταν πολύ σημαντικό για μένα, γιατί το πέτυχα σε ευρωπαϊκό ματς και μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θυμάμαι πολύ καλά την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ήταν πολύ δύσκολη να παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ήταν πραγματικά φανταστική η ατμόσφαιρα, ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για τους αντιπάλους, με πολύ εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ.

Είναι η πιο φανατική έδρα που έχω παίξει στην καριέρα μου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν πολύ ενθουσιασμό, υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα τους, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα η οποία ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη για μας και είμαι βέβαιος ότι αυτό ισχύει για κάθε αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη Τούμπα".

Για το Μπενφίκα-ΠΑΟΚ: " Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο ματς γίνεται στην Ελλάδα και ο κόσμος θα δημιουργήσει μια τρομερή ατμόσφαιρα. Η Μπενφίκα από την άλλη βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζω ότι θα πάρει κάτι καλό μέσα στη Τούμπα".

Για την σημερινή κατάσταση της Μπενφίκα: " Έχει κάποιους παίκτες πολύ καλούς, με μεγάλη ποιότητα και τεράστια εμπειρία οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι την περσινή χρονιά έφτασαν μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην επίθεση είναι πάρα πολύ δυνατή, καθώς διαθέτει τους Καρντόσο , Ροντρίγκο και Λίμα. Αλλά και η μεσαία γραμμή είναι εξίσου δυνατή, εκεί για μένα ξεχωρίζει ο Ένζο Πέρεζ ο οποίος βρίσκεται σε φοβερή φόρμα".

Για τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Ξέρω τον Κατσουράνη και τον Βίτορ οι οποίοι ήταν συμπαίκτες μου στην Μπενφίκα και την γνωρίζουν καλά.

Με τον Κατσουράνη είμαστε φίλοι. Οι παίκτες που παίζουν μπροστά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ γρήγοροι και επικίνδυνοι, μου αρέσει ο ΠΑΟΚ και ξέρω ότι πάρα πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του".

Για την εθνική ομάδα και το έπος τους 2004 στην Πορτογαλία: " Δυστυχώς θυμάμαι την χρονιά εκείνη, η Ελλάδα είχε φοβερή ομάδα, όπως κι εμείς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Ελλάδα έβαλε το γκολ στον τελικό και μας κέρδισε".

Για τον Θ. Ζαγοράκη : " Ξέρω ότι ο Ζαγοράκης ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ένας από τους καλύτερους εκείνης της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ