ΠΑΟΚ

Τούμπα για να προλάβουν

Τούμπα για να προλάβουν

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στο γήπεδο της ομάδας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στις αφίξεις διεθνών ποδοσφαιριστών, αλλά και του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ήταν στην Αθήνα για τη συνάντηση με τον Σκίμπε.

Οι μαζικές αφίξεις διεθνών μετά το πέρας των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες, αλλά και η επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς από την Αθήνα όπου παραβρέθηκε στη συνάντηση των προπονητών και των γιατρών των ομάδων της Λίγκας με τον Μίκαελ Σκίμπε, έφεραν μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα προπόνησης του Δικεφάλου. Αναλυτικά, τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να προλάβουν να επιτρέψουν τόσο οι διεθνείς όσο κι ο Βλάνταν Ίβιτς από τη συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας, position games και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν τις προηγούμενες μέρες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι μόνοι που γυμνάστηκαν κανονικά ήταν Χάρης Χαρίσης , Δημήτρης Πέλκας . Οι Ρόμπερτ Μακ , Έρικ Σάμπο , Αλέξανδρος Τζιόλης , Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει την Πέμπτη (31.03) το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν αποκατάσταση προκειμένου τη Δευτέρα (04.04) να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς και οι Ζάιρο , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Την Πέμπτη (31.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ