ΠΑΟΚ

"Τούμπα αλά Φενέρμπαχτσε"

"Τούμπα αλά Φενέρμπαχτσε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης "έδειξε" την ιδανική λύση για το γηπεδικό του ΠΑΟΚ.

Ένας πολύπειρος παράγοντας του ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Οικονομίδης μίλησε για το θέμα της νέας Τόυμπας, αλλά και τις πιθανότητες που έχει η ποδοσφαιρική ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε στο "Metropolis 95,5":

Για το γιατί δεν πήγε στη χθεσινή εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των αδερφών Δεδέογλου:
«Είχα προσκληθεί, αλλά δυστυχώς λόγο του καιρού δεν μπόρεσα να κατέβω χθες. Σήμερα κατέβηκα για να παραβρεθώ στις δύο άλλες συγκεντρώσεις που υπάρχουν. Εγώ στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, αλλά είχα ζημιές από μία βροχόπτωση άσχημη και έπρεπε να βρίσκομαι πάνω. Όχι απλά με κάλεσαν και μήνυμα μου έστειλαν και προσωπικά ο Μπάνε με πήρε στο τηλέφωνο. Ήθελα να παραβρεθώ αλλά η ώρα ήταν 12 και έπρεπε να βρίσκομαι πάνω».

Για το αν θα είναι στη σημερινή δεξίωση, αλλά και στον αυριανό αγώνα:
«Ναι θα είμαι σήμερα το βράδυ στη δεξίωση και αύριο στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ».

Για το πόσο καιρό έχει να πάει σε γήπεδο :
"Έχω πολύ καιρό να πάω σε γήπεδο ,ωστόσο, είχα πάει κάποια στιγμή αλλά παρακολούθησα τα παιχνίδια της ομάδας βόλει".

Για τη δήλωση Κατσαρή για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε νέο γήπεδο :
«Η Τούμπα είναι συνυφασμένη με το ΠΑΟΚτσήδικο αίσθημα πάρα πολύ υψηλό. Θα έλεγα ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να μελετηθούν τα θέματα αν μπορεί και πως μπορεί να γίνει λίφτινγκ στο παλιό μας γήπεδο και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει και από κει και πέρα θα μπορούσε να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο η καινούρια θέση το που θα πάμε και αν θα πάμε».

Για το αν προτιμά λίφτινγκ του γηπέδου ή νέο γήπεδο:
"Εμένα αν πληρούν οι προϋποθέσεις να γίνει λίφτινγκ στο παλιό γήπεδο και μπορεί να γίνει, όπως στης Φενέρμπαχτσε που έχει γίνει ένα στολίδι. Εκείνο που πρέπει να δούμε είναι πολεοδομικά, περιφερειακά, όλα γύρω στην Τούμπα, το τι μπορεί να γίνει για να γίνει ένα γήπεδο να μπορεί αν εξυπηρετούνται όχι μόνο οι ΠΑΟκτσήδες φίλαθλοι, αλλά όπως γνωρίζεις, όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ και σε παιχνίδια με ομάδα μεγάλη όλη η περιφέρεια από τη Θράκη μέχρι τη Λάρισα έρχονται κατά χιλιάδες. Να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι αυτοί. Αλλά επειδή εγώ γνωρίζω και το σχεδιασμό, θα πρέπει να γίνει πολύ προσωπικά και πολύ μελετημένα και με αποφάσεις πριν ξεκινήσει οτιδήποτε ότι θα γίνει γιατί δεν ξέρω τι πολεοδομικά προβλήματα ή αρχαιολογικά μπορεί να δημιουργηθούν".

Για το αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα :
"Εγώ όχι απλά το θέλω, όχι απλά το εύχομαι, νομίζω ότι έχει έρθει ο χρόνος και παρακολουθώντας τα λίγα παιχνίδια που έχει κάνει και τον τρόπο δουλειάς μέχρι στιγμής, ότι ναι μπορούμε να κάνουμε όχι την υπέρβαση, αλλά θα πρέπει να το διεκδικήσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα, γιατί μπάλα είναι και γυρίζει, αλλά μέχρι τον τελευταίο αγώνα να πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ