ΠΑΟΚ

"Τόσα πήρε η Καρπάτι για Λούκας"

"Τόσα πήρε η Καρπάτι για Λούκας"
INTIME SPORTS

Δημοσίευμα του ουκρανικού Τύπου υποστήριξε πως η Καρπάτι εισέπραξε 450.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Λούκας στη Λα Κορούνια. Πόσα πήρε ο ΠΑΟΚ.

Όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Λούκας από την Καρπάτι, οι Ουκρανοί είχαν βάλει ποσοστό μεταπώλησης 30%, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της χώρας του. Βέβαια, τελευταία, πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής ακουγόταν πως το ποσοστό μεταπώλησης ήταν 15%.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίζεται το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Καρπάτι έβαλε στα ταμεία της 450.000 ευρώ, δηλαδή το 30% του συνολικού ποσού που έδωσε στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ εισέπραξε από τους Ισπανούς 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά για την πώληση του Λούκας, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα πάνε στην Καρπάτι, συν κάποια μπόνους, ενώ θα έχει και αρκετά καλό ποσοστό μεταπώλησης.

Επομένως, εάν το δημοσίευμα των Ουκρανών που αναφέρει πως η Καρπάτι πήρε 450.000 από τη συγκεκριμένη μεταγραφή είναι έγκυρο, επαληθεύεται πως το ποσοστό μεταπώλησης που είχε μπει όταν τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ήταν 30%.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ