ΠΑΟΚ

Τον βρήκαν, αλλά δεν τον ανακοίνωσαν στον ΠΑΟΚ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ FRANK ARNESEN ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ FRANK ARNESEN ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ MOTIONTEAM

Που κατέληξε η μακράς διάρκειας συζήτηση Σαββίδη-Άρνεσεν-Αγγελίδη. Η πληροφορία για έλευση προπονητή, η αναμονή του Τούντορ και τα σενάρια με Κονσεϊσάο και Κετσπάγια που δεν επιβεβαιώνονται. Όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr

Η υπόθεση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει άμεσα, καθώς απομένουν μόνο οι τελικές αποφάσεις από πλευράς Δικεφάλου. Από το μεσημέρι της Τρίτης (16/6), όταν και έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Άρνεσεν, δρομολογούνται οι τελευταίες εξελίξεις του ζητήματος, με σκοπό να οριστικοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» είχε τετράωρη σύσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ιάκωβο Αγγελίδη, δίνοντάς τους τα στοιχεία της προεργασίας που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες επί του θέματος.

Οι τρεις άνδρες και σε ορισμένα διαστήματα και η Μαρία Γκοντσάρεβα ήταν κλεισμένοι για τέσσερις ώρες στα γραφεία του Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς» και συζητούσαν αναφορικά με την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Έτσι, από εκεί δεν ήταν εφικτό να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τα όσα λέγονταν.

Ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότιτο πρωί της Τρίτης (16/6), πριν από την άφιξη του Άρνεσεν, ήρθε στη Θεσσαλονίκη προπονητής (όχι ο Τούντορ), με εντολή του Δανού. Πράγμα που συνέβη έπειτα από την υπόδειξη του Σαββίδη στον Άρνεσεν για να αναζητήσει νέο όνομα που θα προκαλέσει μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο. Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό τεχνικό, γύρω στα 45, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ FRANK ARNESEN ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ FRANK ARNESEN ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ MOTIONTEAM

Παράλληλα, κυκλοφόρησε φημολογία για Κονσεϊσάο και Κετσπάγια, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες φήμες ή να δείχνει πως προκρίνονται οι συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Για τον Πορτογάλο, βέβαια, είναι γνωστό ότι υπάρχει κλίμα από πολλούς εντός ΠΑΟΚ, χωρίς, προς το παρόν τουλάχιστον, να απασχολήσει τον Φρανκ Άρνεσεν σοβαρά, αφού είναι προφανές ότι έχει τη δική του λίστα.

Το βέβαιο είναι ότι η σύσκεψη λογικά θα οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

"Έρχεται ο Τούντορ"

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως στην Κροατία θεωρούν δεδομένη την έλευση Τούντορ στην Ελλάδα, με τους δημοσιογράφους της χώρας να υποστηρίζουν πως αύριο κιόλας (17/6) ο Κροάτης τεχνικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να αποτελέσει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ