ΠΑΟΚ

Τοϊβόνεν για ΠΑΟΚ

Τοϊβόνεν για ΠΑΟΚ

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Άρνεσεν, εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του 29χρονου επιθετικού, Όλα Τοϊβόνεν, με οψιόν αγοράς από τη Ρεν (VIDEOS).

Ο Φρανκ Άρνεσεν ψάχνει λύσεις για όλες τις γραμμές του νέου ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι έχει ρίξει για τα καλά τα πλοκάμια του στην σουηδική αγορά. Στο στόχαστρο του Δανού αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Όλα Τοϊβόνεν. Πρόκειται για τον 29χρονο διεθνή φορ της Ρεν, τον οποίο ο Άρνεσεν σκέφτεται να φέρει στον ΠΑΟΚ δανεικό με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της γαλλικής ομάδας, ο Τοϊβόνεν δεν είναι στα πλάνα της Ρεν (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017) για την επόμενη περίοδο και μάλιστα, όπως ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πρόσφατα, ο πρόεδρός της θέλει να τον πουλήσει. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τον παρακολουθεί χρόνια ο Άρνεσεν

Ο Τοϊβόνεν άρχισε την καριέρα του από την Ντέγκερφορς το 2003 και το 2006 μεταπήδσε στην Έργκριτε. Την επόμενη σεζόν τον απέκτησε η Μάλμε στην οποία για μία διετία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και “ανάγκασε” την Αϊντχόβεν να πληρώσει 3,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει το 2009.

Λέγεται, μάλιστα, ότι στη μεταγραφή του έπαιξε ρόλο ο Άρνεσεν που ήθελε να δει πώς θα πάει σε μία αξιόλογη ομάδα για να τον πάρει στη συνέχεια στην Τσέλσι. Παρότι οι πρώτες του σεζόν ήταν πολύ καλές, στο τέλος του 2013 άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση του με την ολλανδική ομάδα γιατί δεν δεχόταν την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Έτσι, το Γενάρη του 2014 έφθασε να πουληθεί έναντι 2,5 εκ. ευρώ στην Ρεν με την οποία έχει πετύχει 15 γκολ σε 53 ματς.. Σημειώνουμε ότι διεθνής από το 2007 και μευρά 43 συμμετοχές και 9 τέρματα.

Ο Τοϊβόνεν αγωνίζεται στον άξονα τόσο ως φορ, όσο και κυρίως ως δεύτερος επιθετικός.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ