ΠΑΟΚ

Το τελικό πλάνο μετάβασης στο ΟΑΚΑ

Το τελικό πλάνο μετάβασης στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Το ρεπορτάζ από την ώρα συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Μάλγαρα και την μετακίνηση στο ΟΑΚΑ ανα γκρουπ από τα διόδια Αφιδνών. Δεν θέλει συγκέντρωση ΠΑΟΚτσήδων στην Ομόνοια η Αστυνομία

Οι ετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πυρετώδεις. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" σε επικοινωνία με τους συνδέσμους τρέχουν τα διαδικαστικά που αφορούν την μετακίνηση των οπαδών του "Δικεφάλου" στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Τα πούλμαν θα συγκεντρωθούν 12 η ώρα τη νύχτα της Παρασκευής στα Μάλγαρα και 3 η ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (26/4) προγραμματίζεται να βρίσκονται στα διόδια Αφιδνών. Εκεί, αφού θα γίνεται έλεγχος από την Αστυνομία θα πηγαίνουν ανά γκρουπ 20 λεωφορείων στο ΟΑΚΑ και δεν θα ακολουθεί κι άλλος έλεγχος πριν την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Θα υπάρχουν τρεις πυρήνες με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο ένας θα είναι στα διόδια Αφιδνών, ο δεύτερος στην Ομόνοια και ο τρίτος στο γήπεδο, σημεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη προσοχή. Σε εκκρεμότητα παραμένει το πως θα μετακινηθούν οι περίπου 2.500 φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Νότια Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να μαζευτούν στην Ομόνοια για να προμηθευτούν εισιτήρια από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πανελλήνιο Αθηνών.

Η Αστυνομία, πάντως, δεν θέλει να γίνει συγκέντρωση στην Ομόνοια και γίνονται κινήσεις ώστε να πάρουν συρμούς του ηλεκτρικού, ψάχνοντας ακόμη το ακριβές σχέδιο μετάβασης. Τέλος, καλούνται και όσοι πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν μεμονωμένα με ΙΧ στην Αθήνα να σταματήσουν στα διόδια Αφιδνών και από εκεί να μετακινηθούν με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, αφού σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" υπάρχουν πληροφορίες για προβλήματα με οπαδούς άλλων ομάδων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ