ΠΑΟΚ

Το "μηχανάκι" Λόρενς

Το "μηχανάκι" Λόρενς
INTIME SPORTS

Η αγωνιστική άνοδος του Λίαμ Λόρενς και η φυσική κατάσταση που αποτελεί το... μυστικό για την βελτίωση του Ιρλανδού.

Ο ΠΑΟΚ "πατάει" πλέον καλύτερα και σε αυτό έχει βάλει το... λιθαράκι του ο Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός έχει "ανέβει" αγωνιστικά και βρίσκεται σταθερά σε ένα καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοσή του τον τελευταίο καιρό.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στον οποίο σκόραρε και έδωσε μια ασίστ, έχει μια σταθερά ικανοποιητική παρουσία στα παιχνίδια του "Δικεφάλου" και σίγουρα έχει αφήσει πίσω του το ντεφορμάρισμά του.

Ο Λόρενς δείχνει πως είναι ικανός για... όλες τις δουλειές, μπορεί να προσφέρει τόσο κοντά στον επιθετικό, πίσω από αυτόν, έχει αγωνιστεί παλαιότερα στα άκρα ενώ στο ματς με τον Πανιώνιο έπαιξε στο κέντρο "καταπίνοντας" πολλά χιλιόμετρα.

"Μυστικό" η φυσική κατάστασή του

Η αλήθεια είναι πως γι' αυτήν την βελτίωσή του έχει παίξει ρόλο η φυσική κατάστασή του. Στο ξεκίνημα του 2013 ο Ιρλανδός δεν έδειχνε να είναι "φρέσκος" όσο θα έπρεπε. Μάλιστα παρά το γεγονός πως υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα που θεωρητικά θα τον ωφελούσε, όταν ξεκίνησαν πάλι τα παιχνίδια για την Σούπερ Λίγκα ήταν... έξω από νερά του. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει μετατραπεί σε έναν παίκτη που είναι "μηχανάκι", με την έννοια πως κάνει πολλή δουλειά στα ματς του ΠΑΟΚ.

Διαθέτει πλέον πολύ καλή φυσική κατάσταση, που αποτελεί και το... μυστικό για την αγωνιστική άνοδό του και τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά μέσω της ΠΑΕ το Σάββατο (23/3) για το τι "έδειξε" το VIS TRACK (σ.σ. σύστημα ανάλυσης της απόδοσης των ποδοσφαιριστών) στον αγώνα με τον Παναθηναικό, φανερώνουν αν μη τι άλλο πολλά για τον 31χρονο παίκτη...

Ο Ιρλανδός ήταν δεύτερος από πλευράς "Δικεφάλου" όσον αφορά τα περισσότερα χιλιόμετρα, μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη επιχείρησαν τον μεγαλύτερο αριθμό σπριντ, διένυσε την μεγαλύτερη απόσταση σε σπριντ, ήταν δεύτερος στα επιθετικά τρεξίματα και πρώτος στα τρεξίματα υψηλής έντασης. Με λίγα λόγια γίνεται σαφές και από τους αριθμούς πως ο Λόρενς είναι πλέον ιδιαίτερα "φρέσκος" και αυτό τον βοηθά στο να προσφέρει αρκετά στους "ασπρόμαυρους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ