ΠΑΟΚ

Το... εργαλείο Ρατς

Το... εργαλείο Ρατς
INTIME SPORTS

Η μέχρι στιγμής καλή εικόνα του Ραζβάν Ρατς, η σιγουριά που προσφέρει αμυντικά αλλά και οι... πινελιές που μπορεί να βάλει στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Από τους πλέον έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Ρατς (είναι 33 ετών), ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά γρανάζια της φετινής ομάδας του"Δικεφάλου" (όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης, είναι πρώτος στη ψηφοφορία που γίνεται για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του "Δικεφάλου" τον μήνα Αύγουστο).

Για την ώρα, ο Ρουμάνος φανερώνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής-εργαλείο καθώς μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα στο γήπεδο. Αμυντικά μπορεί να προσφέρει... σιγουριά και ηρεμία, παίρνει σωστές τοποθετήσεις και έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ μάλλον μπορεί να είναι "ήσυχος" με αυτόν στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Είναι γενικότερα ψύχραιμος στις όποιες ενέργειες έχει χρειαστεί να κάνει για να "χαλάσει" το παιχνίδι αντιπάλων του "Δικεφάλου" από την πλευρά του ενώ το θετικό είναι πως μπορεί να συνεισφέρει και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Δεν φαίνεται βέβαια να διαθέτει την... φαρμακερή σέντρα του Αλβες Λίνο, αλλά έχει δείξει πως μπορεί να βάλει τις... πινελιές του στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Για παράδειγμα, από δική του ασίστ σκόραρε ο Στέφανος Αθανασιάδης στον αγώνα με την Ζίμπρου, από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Κλάους έκανε το 0-1 κόντρα στον Πλατανιά ενώ είχε συμμετοχή και στο γκολ του Μακ (0-3). Οπως και να έχει, είναι σημαντικό ως μπακ να μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες αμυντικά αλλά να συμβάλλει και επιθετικά. Πλέον το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να έχει διάρκεια στην καλή απόδοση που έχει μέχρι τώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ