ΠΑΟΚ

Το χρονικό μιας παραλίγο αποχώρησης

Το χρονικό μιας παραλίγο αποχώρησης
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια το ασυνήθιστο σκηνικό που συνέβη μετά την αποβολή του Κάτσε, στον αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ.

Ανατροπή σκόρ, αποβολή με απευθείας κόκκινη, απόκρουση πέναλτι από τον Ιτάνζ, είχε το ματς στην Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και τον ΠΑΟΚ, αλλά η φάση που... έκλεψε την παράσταση ήταν σαφώς το κομφούζιο που επικράτησε στον πάγκο του "Δικεφάλου", μετά την κίνηση του Χρήστου Μήτσιου να δείξει την άγουσα προς τα αποδυτήρια στον Κάτσε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει κίνηση με το χέρι του σε όσους βρίσκονται στον πάγκο να φύγουν. Παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ και φροντιστές σηκώνονται για να αποχωρήσουν. Ο προπονητής τερματοφυλάκων και παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τερζής, πέφτει πάνω στον Αναστασιάδη, τον συγκρατεί και φωνάζει στους υπόλοιπους να επιστρέψουν.Για δευτερόλεπτα επικρατεί σύγχυση και μετά επιστρέφουν όλοι στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα ο Ζήσης Βρύζας διαμαρτύρεται έντονα στον Μήτσιο και τον Αμπάρκιολη, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, παρακολουθεί εμφανώς ξαφνιασμένος.Εκεί που όλα πήγαν να ηρεμήσουν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήγε έξαλλος προς τον Μήτσιο και αυτήν την φορά ο Αναστασιάδης είχε τον ρόλο πυροσβέστη.

Κάπως έτσι, έκλεισε το ασυνήθιστο σκηνικό για το οποίο ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε λίγη ώρα αργότερα στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει:

"Όταν υπάρχει ένταση πολλά υπάρχουν στο μυαλό. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου ότι στο δεύτερο μέρος δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με την διαιτησία. Ευτυχώς με συγκρατεί η Παναγιά. Υπάρχουν δύο δρόμοι σε αυτές τις καταστάσεις. Είτε να παίξεις μπάλα και να κοιτάς να κερδίσεις, είτε να τσακώνεσαι. Εγώ ασχολούμαι πολύ για να αποφεύγουμε περιστατικά όπως αυτό του Κάτσε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ