ΠΑΟΚ

Το τουρνουά του ΠΑΟΚ για τη στήριξη της οικογένειας Κυριακίδη

Το τουρνουά του ΠΑΟΚ για τη στήριξη της οικογένειας Κυριακίδη

Για τη τρίτη χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου του τουρνουά PAOK Football Prints

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Παντελή Κυριακίδη είναι γνωστή. Το βράδυ της 24ης Μαίου, ο πιτσιρικάς των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο επιστρέφοντας μαζί του από ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Ο ίδιος παραμένει από τότε καθηλωμένος στο κρεβάτι δίνοντας καθημερινό αγώνα για τη ζωή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και οργανωμένοι και μη φίλοι της ομάδας (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς), δεν έπαψαν να στηρίζουν την οικογένεια Παντελίδη. Και το κάνουν με κάθε τρόπο.

Φέτος, το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου, για τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο τουρνουά για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες. Πέρα από τη χαρά της συμμετοχής σε πολλά από τα μέλη του Δικτύου PAOK Football Prints προσφέρει και μια κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, όπου και θα διοχετευτούν τα έσοδα.

Στο τουρνουά – αφορά ακαδημίες εκτός Θεσσαλονίκης – συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημίες ΠΑΟΚ Ιασμος Διδυμοτείχου, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ελπίδες Ξάνθης, ΠΑΟΚ Καβάλας, Μundialito Καβάλας, Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, Αλέξανδρος Κιλκίς, ΠΑΣ Φλώρινα, Κρόνος Καστοριάς, Real Team Πρέβεζας, Ακαδημία 2006 Κατερίνη, Τηλυκράτης Λευκάδας.

Το τουρνουά του ΠΑΟΚ για τη στήριξη της οικογένειας Κυριακίδη

Θα διεξαχθεί στα γήπεδα Champions (κάποια ματς θα γίνουν στο γήπεδο Λεόντων στην Πολίχνη) και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-07, 2008-09 και 2010-11. Εννοείται ότι συμμετέχουν και τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα δε, σχεδιάζεται και το τουρνουά για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ