ΠΑΟΚ

Το τιμ του Βλάνταν Ίβιτς

Το τιμ του Βλάνταν Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τιμ του Σέρβου τεχνικού, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός στην πρώτη ομάδα μετά και την απομάκρυνση του Ίγκορ Τούντορ.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε στη Μεσημβρία η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε παράλληλα και το τιμ του Σέρβου τεχνικού, γνωστοποιώντας ότι δίπλα του θα βρίσκονται οι Γιάννης Θωμαΐδης , Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Χρήστος Κελπέκης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος πέφτει με το “καλημέρα” στα βαθιά, έχοντας να προετοιμάσει την ομάδα για ένα δύσκολο ματς στο Αγρίνιο.Ο νέος προπονητής ετοίμασε ένα πρόγραμμα που κυρίως αφιερώθηκε στην τακτική, προσπαθώντας να καταστήσει σαφείς τις δικές του αρχές ποδοσφαίρου. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροντρίγκες , Ζάιρο , Γλύκο (ατομικό πρόγραμμα), Μπερμπάτοφ , Τσίμιροτ , Χατζηισαΐα , Κωνσταντινίδη (θεραπεία) και στον τιμωρημένο Μακ .

Στο τιμ του νέου τεχνικού θα βρίσκονται σίγουρα οι Γιάννης Θωμαΐδης (βοηθός-αναλυτής), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός), Χρήστος Κελπέκης (γυμναστής τερματοφυλάκων), Δημήτρης Δανιηλίδης (γυμναστής), Κυριάκος Τσιτιρίδης (ανάλυση δεδομένων). Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία".Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα γίνει μία συζήτηση με τον Ιταλό γυμναστή Πάολο Αρτίκο για το αν παραμείνει τελικά στην ομάδα"

Photo credit: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ