ΠΑΟΚ

Το τετ-α-τετ Σαββίδη – Κλάους και η "αρχηγική" κίνηση

Το τετ-α-τετ Σαββίδη – Κλάους και η "αρχηγική" κίνηση
MOTIONTEAM

Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση του Σαββίδη με τον Αθανασιάδη και η απόφαση του επιθετικού των ασπρόμαυρων που έκανε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τον συγχαρεί.

Ιβάν Σαββίδης και Στέφανος Αθανασιάδης συναντήθηκαν με φόντο το αποψινό παιχνίδι με την Σάλκε, σε μια προσπάθεια του προέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να ανεβάσει το ηθικό του επιθετικού της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου τετ-α-τετ, ο Αθανασιάδης παραδέχθηκε πως τους τελευταίους μήνες η αγωνιστική (και όχι μόνο) παρουσία του δεν ήταν η αρμόζουσα για το ρόλο του στην ομάδα, το ρόλο του επιθετικού αλλά και του αρχηγού των ασπρόμαυρων.

Γι' αυτό το λόγο, ο Αθανασιάδης πρότεινε να κρατηθούν από τις συνολικές φετινές του απολαβές ένα ποσό της τάξης των 75.000 Ευρώ, έτσι ώστε να... πληρώσει και κυριολεκτικά, την κατάσταση.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη τον Αθανασιάδη για την συγκεκριμένη απόφαση, την οποία και αποδέχθηκε, και οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως μέρος των χρημάτων που θα πληρώσει ο Αθανασιάδης γι' αυτό το “πρόστιμο” που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του, να δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ