ΠΑΟΚ

Το τελευταίο βήμα πριν τις υπογραφές με Ρέι

Το τελευταίο βήμα πριν τις υπογραφές με Ρέι

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τι απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ροντρίγκο Ρέι στον ΠΑΟΚ και να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.

"Ακόμη δεν έχει πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία, αυτό θα γίνει σήμερα". Αυτό δήλωσε ο ατζέντης του Ροντρίγκο Ρέι, Σέρχιο Μαντρίνι πριν λίγη ώρα στο Sport24.gr, δίνοντας το στίγμα για το πού ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση του 26χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα για τον ΠΑΟΚ.

Όπως είχε γράψει το Sport24.gr, η συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ (1.500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20%), αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (τετραετές συμβόλαιο έναντι περίπου 400.000 ευρώ, με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι οι απολαβές του αυξάνονται κλιμακωτά) είχε ήδη γίνει μέρες πριν.

Τι απομένει, λοιπόν, για να ολοκληρωθεί το deal;

Να καθοριστούν επακριβώς και να αποτυπωθούν εγγράφως τα χρήματα που θα πάρουν και οι ομάδες από τις οποίες πέρασε ο Ρέι (Ρίβερ Πλέιτ, Νιούελς Ολντ Μπόις) και δικαιούνται ως τροφεία, καθώς και η αμοιβή του γραφείου ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί.

Η συγκεκριμένη διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες ανεβάζει το συνολικό κόστος της αγοράς των δικαιωμάτων του 26χρονου τερματοφύλακα περίπου στο 1.800.000 ευρώ. Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι έτοιμος με τις βαλίτσες ανά χείρας και περιμένει το "OK" για να αρχίσει το ταξίδι του για την Ελλάδα στην οποία θα βρεθεί μαζί με τον Σέρχιο Μαντρίνι.

Photo Credits: Godoy Cruz Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ