ΠΑΟΚ

Το συγκινητικό αντίο του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΕΝΛΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΕΝΛΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι οι δρόμοι των δυο πλευρών θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Λίγη ώρα αφού επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Στέφανου Αθανασιάδη με την Μακάμπι Χάιφα ο Κλάους με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την ομάδα της καρδιάς του τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως οι δρόμοι των δυο πλευρών θα συναντηθούν ξανά ενώ τόνισε πως για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολο να "αποχαιρετίσει τη ζωή του".

Ο διεθνής επιθετικός έγραψε χαρακτηριστικά:

"Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου; Δεν υπάρχουν λόγια να το κάνω. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα... Συγγνώμη για ότι δεν έκανα καλά, να ξέρετε όμως ότι ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι να δίνω γκολ και νίκες στον ΠΑΟΚ... Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα να επιστρέφω στη θέση του απλού οπαδού του ΠΑΟΚ, από εκείνη του αρχηγού, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο...

"ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ... ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ" Εις το επανιδείν!"

"Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου; Δεν υπάρχουν λόγια να το κάνω. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα... Συγγνώμη για ότι δεν έκανα καλά, να ξέρετε όμως ότι ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι να δίνω γκολ και νίκες στον ΠΑΟΚ... Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα να επιστρέφω στη θέση του απλού οπαδού του ΠΑΟΚ, από εκείνη του αρχηγού, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο... "ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ... ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ" Εις το επανιδείν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stefanosathanasiadis στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ