ΠΑΟΚ

Το σχέδιο μετάβασης των ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο

Το σχέδιο μετάβασης των ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει πάρει η αστυνομία της Κροατίας ενόψει της άφιξης των φίλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα.

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκονται τέσσερα πούλμαν από Ελλάδα και ένα από Γερμανία, τα οποία μετέφεραν τους περίπου 280 φίλους του ΠΑΟΚ που θα δώσουν το παρών στον σημερινό (16/7) αγώνα με την Λοκομοτίβα. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει προμηθευτεί συνολικά 450 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 50 αφορούν τα επίσημα του "Stadion Kranjčevićeva".

Οι οπαδοί του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν περίπου 20χλμ μακριά από το γήπεδο και από εκεί με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα αφιχθούν στην έδρα της Λοκομοτίβα.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του ματς θα τοποθετηθούν στην κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα (σ.σ. έτσι κι αλλιώς το "Stadion Kranjčevićeva" δεν έχει πέταλα), ενώ να σημειωθεί ότι κινητοποίηση στην αστυνομία προκαλεί και το γεγονός ότι στο γήπεδο αναμένονται και οπαδοί της Παρτιζάν.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο, τελικά, να βρεθούν στο "Stadion Kranjčevićeva" παραπάνω από 280 φίλοι του Δικεφάλου.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Κροατίας, έχοντας, πάντα από κοντά τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από εδώ και πέρα αναμένονται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξιδεύουν από Ελλάδα, ώστε όλοι μαζί περίπου μία ώρα πριν το ματς να μπουν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι με την Λοκομοτίβα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ