ΠΑΟΚ

Το σκέφτονται για Γκαλίτσιο στον ΠΑΟΚ

20141101 - BRUSSELS, BELGIUM: Anderlecht's Cyriac Gohi Bi Zoro celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between RSC Anderlecht and Lokeren, in Brussels, Saturday 01 November 2014, on day 14 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
20141101 - BRUSSELS, BELGIUM: Anderlecht's Cyriac Gohi Bi Zoro celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between RSC Anderlecht and Lokeren, in Brussels, Saturday 01 November 2014, on day 14 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY BELGA

Ο Ίγκορ Τούντορ θέλει και έναν έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα και ο ελεύθερος 29χρονος Λαρισαίος, Γιώργος Γκαλίτσιος, είναι μία από τις περιπτώσεις που μελετά.

Έχει καταλήξει σε συμπεράσματα γιατί το τι χρειάζεται προκειμένου να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του για τον νέο ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του για παίκτες που ο ίδιος έχει θέσει εκτός πλάνων και έπεται συνέχεια. Παράλληλα, έχει εντοπίσει τα κενά που πρέπει να καλυφθούν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να πορευθεί με εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Πέρα από τις γνωστές ανάγκες για στόπερ, κεντρικό μέσο, εξτρέμ και φορ περιοχής, ο 37χρονος κόουτς έχει αρχίσει τελευταία να εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα του χρειάζεται και έναν έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα.Πάνω σ' αυτή τη λογική από το μικροσκόπιό του περνά η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου.

Ο 29χρονος Λαρισαίος αμυντικός θεωρείται αξιοπρόσεκτη περίπτωση για συγκεκριμένους λόγους.Πρώτον, έχει μείνει ελεύθερος, έχοντας ολοκληρώσει μία γεμάτη τετραετία στη Λόκερεν με 139 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνεισφορά σε δύο κατακτήσεις Κυπέλλων. Επιπλέον, έχει υπάρξει συμπαίκτης για τρία χρόνια με τον Ιβάν Λέκο, το δεξί χέρι του Ίγκορ Τούντορ που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Εκτιμά τη σταθερότητα στην απόφοσή του, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του, καθως και το γεγονός ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια.Τέλος, έχει τη δυνατότητα να παίξει, αν χρειαστεί, και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσπεράσει μετά και το "κόψιμο" του Ρατς.

Η περίπτωση Γκαλίτσιου έχει τεθεί υπόψη και στον Φρανκ Άρνεσεν και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν γίνει κίνηση, καθώς υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που βρίσκονται στη λίστα του Δανού αθλητικού διευθυντή.

"Ψάχτηκε" και για Λέοβατς

Τον Μαρίν Λέοβατς ήθελα να προσεγγίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά πολύ υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα στην οποία αγωνίζεται τους έκαναν να "παγώσουν" τις όποιες σκέψεις. Η κροατική ομάδα ζήτησε αρχικά 1,5 εκ. ευρώ για αγορά του 26χρονου αριστερού μπακ και όσο κι αν κατέβηκε δεν ήρθε στα στάνταρ που ήθελε ο Δικέφαλος. Ο Λέοβατς άρχισε την καριέρα του από τη β΄ ομάδα της Αούστρια Βιέννης, έπαιξε στην πρώτη και μετά πήγε στη Ριέκα που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φθάνοντας μέχρι την εθνική Κροατίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ