ΠΑΟΚ

Το σκέφτονται για επιθετικό στον ΠΑΟΚ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τι συμβαίνει με την υπόθεση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ και γιατί κάνουν δεύτερες σκέψεις Λουτσέσκου και Μίχελ παρά το "ΟΚ" που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Τα τελευταία 24ωρα το βάρος έχει πέσει απόλυτα στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και στην Τούμπα θέλουν σήμερα να "κλειδώσουν" το deal για να ενταχθεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός ( δέχεται μεγάλο πρέσινγκ από την Ιντερνασιονάλ για άμεση επιστροφή στην πατρίδα του) στην ομάδα και να αρχίσει να δουλεύει με τους νέους συμπαίκτες του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εφόσον κλείσει το συγκεκριμένο θέμα οριστικά, εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρθεί οριστική απόφαση για το αν η ομάδα κινηθεί για περιφερειακό επιθετικό, κίνηση για την οποία έχει ήδη δώσει το "ΟΚ" ο Ιβάν Σαββίδης.

Ωστόσο, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και ο Λούμπος Μίχελ προβληματίζονται για το αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί και για επιθετικό. Εκτιμούν ότι η παρουσία των Πρίγιοβιτς, Κουλούρη και Μακ (αν χρειαστεί) σε συνδυασμό με τον μικρό αριθμό αγώνων μέχρι το τέλος της περιόδου καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας και σκέφτονται ότι η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού ίσως περιορίσει αρκετά τον χρόνο συμμετοχής των παραπάνω παικτών.

Η συζήτηση δεν έχει κλείσει οριστικά βέβαια και, όπως σημειώσαμε, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αφού ξεκαθαρίσει η υπόθεση στόπερ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΛΙΣΤΑ

Σε περίπτωση που αποφασιστεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε κίνηση απόκτησης επιθετικού, τότε υπάρχει έτοιμη λίστα, καθώς έχει κάνει μεγάλη προεργασία το τμήμα σκάουτινγκ, ενώ υπάρχουν -μέσα από αυτή τη λίστα- και ονόματα που είχε εισηγηθεί το καλοκαίρι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ο Κλαούντιου Κεσέρου της Λουντογκόρετς (τα τελευταία ρεπορτάζ από το εξωτερικό τον θέλουν κοντά σε τουρκικό σύλλογο).

Όλα, βέβαια, θα αλλάξουν αν έρθει μία πολύ πρόταση κοντά στα χρήματα της ρήτρας ύψους 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς και ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να πουλήσει τον Σέρβο.

Στην παρούσα φάση, όμως, αυτό μοιάζει αρκετά μακρινό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ