ΠΑΟΚ

Το σκάουτινγκ έφερε τον Περέιρα

Το σκάουτινγκ έφερε τον Περέιρα
Περέιρα Κλάους INTIME SPORTS

Η άγνωστη πτυχή της μεταγραφής του Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ και η πρόταση που έφτασε για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο Φακούντο Περέιρα αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ και από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα τηςSuperleague. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν πως ο 27χρνος μεσοεπιθετικός κατέληξε στον «Δικέφαλο».

Η περίπτωσή του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αξίας που έχει το σκάουτινγκ για κάθε ομάδα που θέλει να αποκτήσει παίκτες χωρίς να τους χρυσοπληρώσει. Ο ΠΑΟΚ εδώ και περίπου δέκα μήνες έχει στήσει ένα δίχτυο σκάουτερς ανά τον κόσμο, ωστόσο οι προσπάθειες να βρει ανθρώπους που θα παρακολουθούν παίκτες και θα συνεργάζονται μαζί του είχε αρχίσει νωρίτερα.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην περίπτωση Περέιρα, πριν περίπου τρία χρόνια Ζήσης Βρύζας σε ένα ταξίδι του στη Λατινική Αμερική είχε γνωρίσει έναν 50χρονο Έλληνα, άριστο γνώστη της αργεντίνικης αγοράς. Ο ΠΑΟΚ σύναψε συνεργασία μαζί του, του νοίκιασε και σπίτι για να μένει μόνιμα εκεί και να παρακολουθεί αγώνες όλων των κατηγοριών.

Σε μία από τις εκθέσεις του περιείχε πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για τον Φακούντο Περέιρα που τότε έπαιζε στη Χμινάσια Λα Πλάτα, ωστόσο, ήταν δεσμευμένος και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον αποκτήσει. Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, έμεινε ελεύθερος από την μεξικάνικη Σαν Λουίς και ο ΠΑΟΚ προχώρησε την κίνηση που ήθελε να κάνει εδώ και τρία χρόνια.

Αρνήθηκε 2 εκ. ευρω για Κλάους ο Ιβάν

Άλλη μία ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή ιστορία από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έρχεται

Ώρα στη δημοσιότητα. Όταν βρίσκονταν ε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δέχθηκε πρόταση για πώληση από την Παλέρμο με αντίτιμο 2 εκ. ευρώ.

«Δεν σε δίνω με 2 εκ. ευρώ στην Παλέρμο. Δεν τα έχω ανάγκη. Προτιμώ να σε κρατήσω μέχρι το καλοκαίρι και ας σε χάσουμε ως ελεύθερο» είχε πει ο ίδιος ο Σαββίδης στον διεθνή επιθετικό σε τετ-α-τετ που είχαν, δείχνοντάς του πόσο πολύ επιθυμούσε να κάνει νέα συμφωνία μαζί του, όπως και τελικά έγινε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ