ΠΑΟΚ

To ρεκόρ εξαετίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

To ρεκόρ εξαετίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι 10 βαθμοί που μάζεψε ο ΠΑΟΚ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι οφ αποτελούν την καλύτερη συγκομιδή του αναφορικά με τις τελευταίες έξι σεζόν που συμμετέχει στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής στα πλέι οφ έχοντας συνολικά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Βέβαια θα χρειαστεί ανάλογη συνέχεια από τους "ασπρόμαυρους" και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ "απαγορεύεται" να χάσουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ.

Ο "Δικέφαλος" στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στο φετινό (2015-16) μίνι πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και αυτή η συγκομιδή (σ.σ. μιλάμε για τους βαθμούς βάσει των αποτελεσμάτων των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών) αποτελεί το καλύτερο ρεκόρ για τους "ασπρόμαυρους" σχετικά με τις τελευταίες έξι σεζόν που συμμετέχουν στην διαδικασία των πλέι οφ.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε "μαζέψει" ξανά 10 βαθμούς στα πρώτα τέσσερα ματς του μίνι πρωταθλήματος ήταν την αγωνιστική χρονιά 2009-10 (η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μετά κέρδισε τον Αρη στην Τούμπα και επικράτησε του Ολυμπιακού εντός αλλά και εκτός έδρας). Τότε μάλιστα είχε πανηγυρίσει την έξοδό του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς είχε πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Να σημειωθεί πως η παρουσία του "Δικεφάλου" φέτος και πέρυσι στο μίνι πρωτάθλημα είναι... μέρα με την νύχτα. Αυτό το λέμε γιατί οι "ασπρόμαυροι" την σεζόν 2014-15 είχαν συγκεντρώσει συνολικά μόνο τέσσερις βαθμούς (μάλιστα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τα πλέι οφ με δύο βαθμούς) σε έξι ματς ενώ την τρέχουσα (2015-16) αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Οι βαθμοί που "μάζεψε" ο ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματά του τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι οφ (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι βαθμοί που είχε ο "Δικέφαλος" στο ξεκίνημα των πλέι οφ, αλλά μόνο αυτοί των αποτελεσμάτων των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών):

Σεζόν 2010-11: 9 βαθμούς (νίκες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου, εκτός έδρας ήττα από ΑΕΚ και νίκη στην Τούμπα κόντρα στην "Ενωση")

Σεζόν 2011-12: 7 βαθμούς (νίκη με ΑΕΚ, ισοπαλία με Ατρόμητο, νίκη με Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ήττα από τους "πράσινους" στο εκτός έδρας ματς)

Σεζόν 2012-13: 6 βαθμούς (ήττες από Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα και δύο σερί νίκες με Αστέρα)

Σεζόν 2013-14: 8 βαθμούς (ισοπαλίες με Αστέρα και Παναθηναϊκό και δύο σερί νίκες με Ατρόμητο)

Σεζόν 2014-15: 2 βαθμούς (ισοπαλίες με Ατρόμητο και Αστέρα και δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό)

Σεζόν 2015-16: 10 βαθμοί (νίκη με ΑΕΚ, ισοπαλία με Παναθηναϊκό και δύο σερί νίκες με Πανιώνιο)

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ