ΠΑΟΚ

Το ραντεβού Μίχελ - Ίβιτς που ξεκλειδώνει τις εξελίξεις

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς θα τα πούνε την Τρίτη (6/6). Πιθανή η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Αν δεν γίνει η ανατροπή και επικυρωθεί η αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού, ο Σλοβάκος τεχνικός θα κάνει τις τελικές επαφές για τον νέο κόουτς. Μόλις επιλεγεί, αρχίζουν και οι μεταγραφές.

Μετά τις συζητήσεις των Σαββίδη-Μίχελ-Ίβιτς, όταν και ο Σέρβος τεχνικός φανέρωσε τάσεις φυγής και έθεσε στα χέρια του μεγαλομετόχου της ομάδας το μέλλον της συνεργασίας τους, αποφασίστηκε να γίνει ένα νέο ραντεβού, μετά από λίγες μέρες, όταν ο 40χρονος κόουτς ηρεμήσει από την ένταση των playoffs.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό θα γίνει την Τρίτη (6/6), όταν ο Ίβιτς επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε με την οικογένειά του. Ο Σέρβος τεχνικός θα τα πει σίγουρα με τον Λούμπος Μίχελ και ίσως και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις επιχειρηματικές υποχρεώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας που βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, αλλά ενδέχεται να φύγει τις επόμενες μέρες.

Όπως έχει γράψει το Sport24.gr, ο Ίβιτς έχει θέσει θέματα (μη) στήριξης προς τον ίδιο και την ομάδα τα οποία, τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζουν πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιο τι θα συμβεί μέσα από μία κουβέντα με Μίχελ και Σαββίδη, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι ο Σλοβάκος τεχνιός διευθυντής είναι υπέρ της παραμονής Ίβιτς και έχει πολύ καλή σχέση μαζί του.

Αν δεν συμβεί η ανατροπή και επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας με τον 40χρονο κόουτς, τότε ο Μϊχελ έχει έτοιμη τη λίστα μέσα από την οποία θα γίνει η τελική επιλογή των προπονητών με τους οποίους θα κάνει τις καθοριστικές διαπραγματεύσεις για να βρεθεί ο εκλεκτός.

Ο νέος προπονητής φέρνει και μεταγραφές

Οι ζυμώσεις στο θέμα του προπονητή είναι αυτές που έχουν "φρενάρει" τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. Ο Λούμπος Μίχελ είναι έτοιμος να ανακοινώσει τερματοφύλακα και ίσως και μία ακόμη μεταγραφή, ωστόσο, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ