ΠΑΟΚ

Το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ΠΑΟΚ

Το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τζάλμα, Σάχοφ και Μάτος αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Βλάνταν Ιβιτς χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στην Τούμπα στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής. (VIDEO).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν την... δουλειά εν όψει της νέας σεζόν την Τετάρτη αλλά την Παρασκευή οι οπαδοί του "Δικεφάλου" είχαν την δυνατότητα να τους δουν από κοντά. Περίπου 1.500 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στην Τούμπα το απόγευμα της σημερινής μέρας (24/6) ώστε να παρακολουθήσουν την ανοιχτή προπόνηση των "ασπρόμαυρων".

Το κλίμα ήταν... πανηγυρικό και πρώτος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Βλάνταν Ιβιτς ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε. Στην συνέχεια στο γήπεδο έκαναν την εμφάνισή τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, οι Λέο Μάτος, Εβγέν Σάχοφ και Τζάλμα Κάμπος τους οποίους οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" τους υποδέχτηκαν πολύ ζεστά.

Το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετέπειτα χειροκροτήθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες του "Δικεφάλου".

Το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τον ήχο συνθημάτων των οπαδών του ΠΑΟΚ ενώ στην Τούμπα ήταν και ο γνωστός φίλαθλος του "Δικεφάλου", ο Γιαννάκης. Δείτε video:

Στα 297 τα διαρκείας, "ζεστό" χειροκρότημα για Περέιρα

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Παρασκευή η οποία ήταν η πρώτη μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν (2016-17) πωλήθηκαν 297 κάρτες. Να σημειωθεί πως πήρε "ζεστό" χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ στο οικογενειακό διπλό του "Δικεφάλου".

Το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ