ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Ίβιτς για την ΑΕΚ

Το πλάνο του Ίβιτς για την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι πρώτες σκέψεις του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής (12/03, 19:30).

Με μια πρωινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασίας του για το παιχνίδι της Κυριακής (12/03, 19:30) με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Με τη χθεσινή (09/03) προπόνηση να έχει επικεντρωθεί στο επιθετικό κομμάτι, σήμερα (10/03) οι παίκτες ακολούθησαν μια σειρά από ασκήσεις που αφορούσαν τη συνολική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας τόσο καταστάσεις οργανωμένης άμυνας όσο και σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα παρέμβει ελάχιστα σε αυτή, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Δεν αποκλείεται ο Μαρίν Λέοβατς να πάρει την θέση του Στέλιου Μαλεζά στην άμυνα, με τον Κροάτη να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Χοσέ Κρέσπο, που είχε αγωνιστεί ως αριστερό μπακ κόντρα στον "ερυθρόλευκους" να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας, στο πλευρό του Φερνάντο Βαρέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ