ΠΑΟΚ

Το πλάνο Τούντορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο

Το πλάνο Τούντορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Φραν Τούντορ θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που αντιμετώπισε την Καλλονή την περασμένη Δευτέρα.

Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση παικτών που είχαν καιρό να αγωνιστούν στο ματς με τα Χανιά, δημιούργησε έναν ευχάριστο προβληματισμό στον Ίγκορ Τούντορ σε ό,τι έχει να κάνει με το πλάνο που φτιάχνει για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα, τουλάχιστον, δεν φαίνεται να αλλάζει πολύ τη σκέψη του σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

Ουσιαστικά, ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα της περασμένης Δευτέρας κατά τα 9/11 και αν αλλάξει παίκτες μόνο σε δύο θέσεις. Να επαναφέρει στην άμυνα ως δεξί στόπερ τον Μιγκέλ Βίτορ, κρατώντας στον πάγκο τον Γιάννη Σκόνδρα και να χρησιμοποιήσει τον Εγιάλ Γκολάσα αντί του Έργκους Κάτσε ως παρτενέρ του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Κατά τα άλλα, ο Γλύκος θα επανέλθει κάτω από την εστία, ο Τζαβέλλας και ο Μαλεζάς θα είναι οι δύο στόπερ και σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Πέλκας. Στο αριστερό άκρο θα τοποθετηθεί ο Λέοβατς, στο δεξί ο Ροντρίγκες και δίδυμο στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης και ο Μακ.

Θυμίζουμε ότι πλην των 13 παικτών που αναφέραμε, ο Τούντορ έχει μαζί του στην αποστολή και τους: Όλσεν, Κωνσταντινίδη, Σάμπο, Τσίμιροτ, Μυστακίδης και Ζάιρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ