ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο της ανανέωσης Τζαβέλλα

Το παρασκήνιο της ανανέωσης Τζαβέλλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για παραμονή του Γιώργου Τζαβέλλα, η εκδήλωση πρόθεσης από τον Μίχελ στο ραντεβού με τον Κουτσολιάκο και το ενδιαφέρον ομάδας που συμμετέχει στο Champions League. Έρχεται σήμερα ο ατζέντης του Μυστακίδη, τελική απόφαση για το δανεισμό Μελίσσα.

Το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα βρίσκεται στην επικαιρότητα από τα τέλη της περσινής σεζόν, όταν και ο διεθνής αμυντικός είχε κάνει διαδοχικά πολύ καλά παιχνίδια, με αποτέλεσμα στο φινάλε της να ανακηρυχθεί MVP της ομάδας.

Η πλευρά του ΠΑΟκ μέσω του Λούμπος Μίχελ είχε εκδηλώσει την πρόθεση να ανοίξει η συζήτηση για τη σύναψη νέου συμβολαίου, με δεδομένο ότι ο 29χρονος αμυντικός έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του ισχύοντος.Ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έγιναν τελικές συζητήσεις για να κλείσει αυτή η υπόθεση.

Φαίνεται, όμως, ότι μετά το χθεσινό ραντεβού του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο δεν θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η ώρα.Ο Μίχελ τόνισε τη διάθεση που υπάρχει απ' όλους στον ΠΑΟΚ-με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη-να παραμείνει κάτοικος Τούμπας ο Γιώργος Τζαβέλλας που αποτελεί πλέον σταθερά στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ πιέζεται κιόλας χρονικά αφού σε λίγους μήνες η συνεργασία με τον Τζαβέλλα θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο και ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.Μία άλλη παράμετρος που ωθεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να "κλείσουν" γρήγορα την ανανέωση του Τζαβέλλα (το πιθανότερο είναι οι συζητήσεις να γίνουν για επέκταση άλλων τριών χρόνων μετά το 2017) είναι το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον διεθνή αμυντικό.

Στα γραφεία της Τούμπας έχουν ήδη φθάσει πληροφορίες για ομάδα που μετέχει στο Champions League και ενδιαφέρεται για τον 29χρονο αμυντικό.Όλα αυτά οδηγούν άμεσα τις δύο πλευρές στο τραπέζι των τελικών διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, νιώθει καλά στην ομάδα της οποίας είναι και βασικότατο γρανάζι και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Τούμπα, περιμένοντας την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Έρχεται ο Μουτλού για Μυστακίδη, αποφασίζουν για Μελίσσα

Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της Τούμπας για να συζητήσει με τον Λούμπος Μίχελ, ο εκπρόσωπος του Γιάννη Μυστακίδη, Αταλάι Μουτλού. Ο Τούρκος ατζέντης του νεαρού μεσοεπιθετικού θα διευθετήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2020 (υπάρχει πιθανότητα να γίνει και μέχρι το 2021).

Τέλος, σήμερα αναμένεται να παρθεί και η οριστική απόφαση για την ομάδα (πιθανότατα της Football League) στην οποία θα πάει δανεικός, ο νεαρός τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ