ΠΑΟΚ

Το παλεύει ο Βιεϊρίνια για το ντέρμπι!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια πιστεύει ότι μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (9/12) με τον Παναθηναϊκό και δουλεύει εντατικά γι' αυτό.

Η διάγνωση του ιατρικου τιμ του ΠΑΟΚ "ψαλίδισε" τις ελπίδες που υπήρχαν ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια στην Ξάνθη να μην ήταν κάτι σοβαρό και να δώσει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής (9/12) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

"Έχει θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και αναμένεται ν’απουσιάσει για 8-10 μέρες", ανέφερε το σχετικό report και ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε να ψάχνει τις εναλλακτικές λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας με το μυαλό του να περιστρέφεται κυρίως γύρω από το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Χοσέ Κρέσπο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Πορτογάλος πιστεύει ότι μπορεί να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι και αυτό είναι κάτι που έχει συζητήσει με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, αλλά και στελέχη του ΠΑΟΚ. Και φροντίζει να δείχνει την πίστη του κάνοντας θεραπεία και αργά το βράδυ, όπως συνέβη χθες (5/12).

Στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ανέβασε μία φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει θεραπεία, παρακολουθώντας αγώνες του Champions League.

Το παλεύει ο Βιεϊρίνια για το ντέρμπι!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ