ΠΑΟΚ

Το "μυστικό" της επιτυχίας του Αρνεσεν

Το "μυστικό" της επιτυχίας του Αρνεσεν

Δείτε ποια είναι η ζωή πίσω από την "βιτρίνα" του φημισμένου αθλητικού διευθυντή και ο ρόλος που παίζουν στην καθημερινότητά του η συζυγός του, Κέιτ, οι τρεις κόρες του και ο γιος του.

Σχεδόν πάντα πίσω από έναν πετυχημένο άνθρωπο κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Ετσι και στην περίπτωση του Φρανκ Αρνεσεν, η συζυγός του, Κέιτ, παίζει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές -και όχι μόνο- αποφάσεις του. Για παράδειγμα, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία και εκείνο το διάστημα δούλευε στην Μέταλιστ, ο Δανός συγκάλεσε οικογενειακό συμβούλιο για να αναλυθούν τα δεδομένα και να δει αν θα αποχωρήσει. Οπως και έγινε τελικά.

Μολις ένα μήνα έμεινε στο Χάρκοβο

"Μετά τις βίαιες διαδηλώσεις στο Κίεβο. η οικογένεια μου ένιωθε άβολα. Ακολούθησαν οικογενειακά συμβούλια στο Λονδίνο και στη συνέχεια στο Αϊντχόβεν. Μου ζήτησαν να αποχωρήσω από το Χάρκοβο", εξήγησε σε παλαιότερη συνέντευξη του. Αυτή ήταν μία από τις περιπτώσεις που επέλεξε να ακούσει την συζυγό του, τις τρεις κόρες του και τον γιο του, ο οποίος σημειωτέον εργάζεται ως σκάουτερ στη Μάντσεστερ Σίτι. "Είπα στον αντιπρόεδρο της Μέταλιστ, Σεργκέι Βόλικ, που μιλούσε καλά αγγλικά ότι ήθελα να αποδεσμευτώ αμέσως. Δεν ήθελα τα χρήματα για τον μήνα που ήμουν στο κλαμπ. Δεν θα ήταν σωστό",επεσήμανε.

"Εχει κατανοήσει τις φιλοδοξίες μου"

Η σύζυγος του Φρανκ Αρνεσεν, Κέιτ, στήριζε πάντα τις επιλογές του 59χρονου Δανού, παρόλο που κάποιες φορές ήταν "επίπονες" για την οικογένεια, όπως το 2004 όταν αναγκάστηκαν να αφήσουν το Αιντχόβεν: "Είναι σημαντικό που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο σε βάθος. Η Κέιτ με ξέρει καλά και έχει κατανοήσει πάντα φιλοδοξίες μου. Αυτή είναι το αφεντικό, αλλά εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Η Κέιτ για παράδειγμα δεν ήταν χαρούμενη όταν έπρεπε να φύγουμε από το Αϊντχόβεν το 2004. Είχαμε παιδιά και εγγόνια εκεί, αλλά δεν είπε: "Όχι, δεν θα το κάνω!". "Ταξιδεύει" πάντα με την κοινή λογική".

Το "μυστικό" της επιτυχίας του Αρνεσεν

Η... ποδοσφαιρόφιλη Κέιτ

Σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν, δηλαδή, στην οικογένεια ο άντρας... παρακολουθεί συνεχώς ποδόσφαιρο, ή υπάρχουν "συγκρούσεις" ή η γυναίκα προσαρμόζεται. Η Κέιτ ανήκει στην δεύτερη κατηγορία: "Η Κέιτ ήταν πάντα καλή στο να βρει τον δικό της ρυθμό. Προφανώς, αυτό έχει ζωτική σημασία για μένα και την καριέρα μου. Αλλιώς θα είχαμε μια σύγκρουση. Πάντα μιλάει για τα πάντα".

Το "σοκ" της γιατρού

Το μακρινό 1974 μία γυναίκα γιατρός στέκεται μπροστά σε ένα ζευγάρι εφήβων και τους λέει ότι περιμένουν δίδυμα! Ηταν ο Φρανκ και η Κέιτ. "Κοιταχτήκαμε και στη συνέχεια αρχίσαμε να γελάμε. Οταν βλέπω τις φωτογραφίες μας από εκείνη στιγμή, σκέφτομαι ότι έμοιαζα με 14χρονο και λέω: "Δεν ξέραμε τίποτα για τη ζωή",εξιστορεί ο Φρανκ Αρνεσεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ