ΠΑΟΚ

Το mission impossible με Βιεϊρίνια

Το mission impossible με Βιεϊρίνια

Το ταξίδι του Σαββίδη στη Γερμανία και η ξεκάθαρη θέση του περιβάλλοντος του παίκτη για το μέλλον του. Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

"Υπάρχει θέμα με Βιεϊρίνια και ΠΑΟΚ;" Μόνιμο το ερώτημα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου στα πέριξ της Τούμπας, επανέρχεται στο προσκήνιο λόγω της μη ολοκλήρωσης της ανανέωσης συνεργασίας του Πορτογάλου άσου με την Βόλφσμπουργκ.

"Μην ασχολείστε με την περίπτωση του Αντρέ, μένει στην Βόλσφμπουργκ. Το θέμα της ανανέωσης είναι τυπικό και θα τελειώσει γρήγορα ή αργά", υπογραμμίζει με έντονα γράμματα το περιβάλλον του και αυτό προκύπτει και από τους εκπροσώπους του και παραπέμπουν σε συμφωνία για τρία χρόνια με 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Κανείς τους, όμως δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις πληροφορίες περί κρούσης του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες. Ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μετά την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης Ντέβιτς, έχει αποφασίσει να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στις αναζητήσεις της και να σημειώνει πως "θα ενημερώσουμε, μόλις κλείσει παίκτης".

Και ο ΠΑΟΚ του δίνει 2 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, λένε οι πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες και σε όλα αυτά το Sport24.gr προσθέτει και μία άλλη που βγαίνει από το περιβάλλον του Σαββίδη, αλλά, όπως σημειώσαμε και πριν, δεν υπάρχει καμία αναφορά, θετική ή αρνητική, από την ΠΑΕ.

Το λέει αυτή: Πως στο ταξίδι που έκανε πριν λίγες μέρες στη Γερμανία ο Σαββίδης (όταν και η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή του σε συνεργαζόμενη Ακαδημία του Βισμπάντεν) είχε απευθείας επαφές και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και με τους παράγοντες της Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ